Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2017, 11:51
Čas čítania 0:00
Vera

Si čerstvo po rozchode a už uvažuješ nad novým partnerom? Neskákať zo vzťahu do vzťahu má svoj význam

VZŤAHY
Uložiť Uložené

Prečo by si to teda nemala robiť?

Ak tvoj vzťah trval dlhšie, zrejme je pre teba status „nezadaná“ tak trochu novinkou. Možno si naň nevieš ani zvyknúť. Práve vtedy sa my ženy najčastejšie uchýlime k tomu, že sa rýchlo hrnieme do nového vzťahu. Bez akéhokoľvek premyslenia. Možno si aj sama uvedomuješ, že to nie je úplne správne. Máš však pocit, že je to pre teba neprirodzené. Ľahko sa ale môže stať, že ublížiš nie len sama sebe, ale aj novému vyvolenému s ktorým skočíš do vzťahu. My ti prinášame niekoľko dôvod, prečo "skákanie" zo vzťahu do vzťahu nie je práve najlepší nápad.

Zo dňa na deň neprestaneš ľúbiť

Aj keď boli v tvojom vzťahu problémy, ktoré smerovali k rozchodu, pravdepodobne tvojho bývalého partnera ľúbiš alebo k nemu minimálne stále niečo cítiš aj po rozchode. Nie je to zlé, je to normálne. Láska a city sa nedajú zo dňa na deň vypnúť. Ak si myslíš, že vďaka novému partnerovi zabudneš na toho predchádzajúceho, nie je to úplne pravda. Na jednej strane ti možno rozptýlenie, pozornosť a nový človek zaplnia voľný čas a myseľ. Na druhej strane si ale polož otázku - je podľa teba fér byť vo vzťahu s niekým novým a mať hlavu plnú svojho ex?

Si čerstvo po rozchode a už uvažuješ nad novým partnerom? Neskákať zo vzťahu do vzťahu má svoj význam
Zdroj: pexels.com

Lásku pravdepodobne neopätuješ

Ak sa do teba tvoj nový objav zamiluje, pravdepodobne bude očakávať, že mu jeho lásku opätuješ. Aspoň minimálne. Ak však stále ľúbiš svojho bývalého – dokážeš to vôbec? Niektorí hovoria, že je možné milovať dvoch ľudí naraz. Iní, že to je len výmysel neverných žien. Každopádne – je to len na tvojom uvážení. Keď však spozoruješ, že ťa chalan, s ktorým občas zájdeš na pivo a tatarák miluje, trošku spomaľ. V prípade, že si si istá, že jeho city opätuješ, sa do toho bezhlavo vrhni. Ak si ale nie si istá, prípadne máš hlavu plnú svojho ex, cúvni skôr, ako bude neskoro.

Pomsta ti nepomôže

Nerozišli ste sa s bývalým práve v najlepšom a stále máš naňho ťažké srdce? Ver mi, pomstiť sa mu tým, že si pár dní po rozchode na svoj profil zavesíš fotku s novým objavom, nie je najlepší nápad. Tvoj ex pravdepodobne veľmi rýchlo pochopí, že sa ho snažíš len provokovať a je dosť možné, že ťa akurát vysmeje. Ak chceš skutočne vyliečiť svoje zlomené srdce, pomsta ti nepomôže. Možno sa na chvíľu budeš cítiť lepšie, z dlhodobého hľadiska to však nemá vôbec žiaden význam.

Si čerstvo po rozchode a už uvažuješ nad novým partnerom? Neskákať zo vzťahu do vzťahu má svoj význam
Zdroj: unsplash.com

Čas osamote ťa môže posunúť

Byť vo vzťahu je síce super, no aj nejaký čas strávený osamote má niečo do seba a môže ti veľmi pomôcť. Nie len pri hľadaní samej seba, ale aj pri vlastnom rozvoji. Možno objavíš nejaké svoje skryté talenty alebo zistíš, že čítanie kníh nie je až tak stratený čas. Možno sa zblížiš so svojimi kamarátkami. Existuje milión možností, ako môžeš tráviť voľný čas, ktorý získaš po rozchode. Nauč sa tráviť čas sama so sebou a nebudeš potrebovať neustálu pozornosť niekoho iného.

Si čerstvo po rozchode a už uvažuješ nad novým partnerom? Neskákať zo vzťahu do vzťahu má svoj význam
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia