Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2017, 16:11
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Netflix zaplatí za Scorseseho gangsterku The Irishman s De Nirom a Al Pacinom 105 miliónov dolárov

FILMY A SERIÁLY THE IRISHMAN
Uložiť Uložené

Po dlhých rokoch tu máme konečne radostnú správu. Ľudia z Netflixu rozhodne vedia, čo je dobré.

Iba nedávno sme vám priniesli správu, že o legendárnu gangsterku režírovanú Martinom Scorsesem (Goodfellas, The Wolf of Wall Street) s názvom The Irishman sa zaujíma streamovací gigant Netflix a dnes tu máme ešte radostnejšiu novinku. Podľa informácii, ktoré zverejnil portál Movieweb, je spomínaná spoločnosť ochotná zaplatiť za práva na film okolo 105 miliónov amerických dolárov. To by malo pokryť všetky potrebné náklady vrátane technológie, ktorou chce legendárny režisér omladiť svoje obsadenie, podobne ako to urobil David Fincher v Podivnom prípade Benjamina Buttona. Gangsterka spájajúca Roberta De Nira, Al Pacina a podľa niektorých informácií aj Joea Pesciho (aj keď tu si dovolíme Moviewebu oponovať, keďže samotný Pesci sa vyjadril, že ho k hraniu už nikto nedotiahne), by tak mohla premiérovať v roku 2019. Zdá sa, že narozdiel od Paramountu, tu niekto skutočne rozmýšľa logicky a my sme z tohto kroku neuveriteľne nadšení. 

Dodatočne pripomíname, že film bude čerpať z knižnej predlohy s názvom I Heard You Paint Houses od Charlesa Brandta, ktorá prerozprávala príbeh mafiánskeho nájomného vraha Franka “The Irishman” Sheerana zo smrteľnej postele, človeka majúceho veľmi zaujímavé informácie o zmiznutí a smrti vodcu odborov Jimmyho Hoffu. Scenár ma k tomu všetkému v rukách ostrieľaný harcovník Steven Zaillian (Schindler's List, Gangs of New York, American Gangster). 

Netflix zaplatí za Scorseseho gangsterku The Irishman s De Nirom a Al Pacinom 105 miliónov dolárov
Zdroj: Millenium Films
Domov
Zdieľať
Diskusia