Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2017, 16:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Slovenský policajt ilegálne zarobil 110-tisíc eur. Zopár percent z vyzbieraných pokút si odkladal na súkromné potreby

ZAUJÍMAVOSTI POLICAJT
Uložiť Uložené

Slušný pasívny príjem na policajta z Prešova.

Ľudia slúžiaci v Policajnom zbore Slovenskej republiky niekedy vedia prísť so skutočne fascinujúcimi spôsobmi, ako sa obohatiť. Najnovším prírastok do tejto kategórie prefíkaných policajtov sa stal 42-ročný Martin F., ktorý sa rozhodol nenápadným spôsobom odkladať časť peňazí vyzbieraných na pokutách na súkromné účely a samozrejme, nešlo o žiadnu legálnu činnosť.

Ako informoval Čas.sk, Martin slúžil na oddelení v Prešove a podľa zverejnených informácií pracoval ako policajt už dlhých 18 rokov, pričom minimálne šesť z nich vďaka svojej pozícii pri evidencii pokút falšoval údaje, aby aspoň na papieri vždy všetko sedelo. Systematické okrádanie oddelenia sa Martinovi darilo vykonávať tak dlho, že si za ten čas našetril až neuveriteľných 110-tisíc eur a to už je čiastka, ktorá ako pasívny príjem neznie vôbec zle. Nanešťastie pre Martina, nakoniec bola jeho trestná činnosť odhalená a rovno bol aj obvinený zo sprenevery, čo znamená, že by si v chládku mohol posedieť 3 až 10 rokov.

Slovenský policajt ilegálne zarobil 110-tisíc eur. Zopár percent z vyzbieraných pokút si odkladal na súkromné potreby
Zdroj: Wikimedia Commons/kostiviar
Domov
Zdieľať
Diskusia