Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2017, 15:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Šialený cirkusant ponúka 250,000 dolárov každému, kto prežije v jeho dome hrôzy. Nový horor prichádza s prvým krvavým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Úchylní klauni opäť útočia.

Akýsi zvrhlý principál pozve niekoľko nešťastníkov na návštevu svojho domu hrôz. Kto vydrží a nepremôže ho strach, zinkasuje tučný balík - 250,000 dolárov. Čoskoro sa však ukáže, že tajomný pán domu pre návštevníkov pripravil skutočne smrteľné prekvapenia. Hororu Circus Kane vlastne teaser celkom pomáha. Je strihnutý celkom zručne, takže z neho až tak nekričí, že ide o béčkovú produkciu najhrubšieho zrna. Skúsený divák ale nebude mať problém toto divadlo prekuknúť. Film zrežíroval Christopher Ray, okrem iného autor očividnej lahôdky 3-Headed Shark Attack. V hlavných úlohách uvidíme viac-menej neznáme tváre. Predstavia sa Jonathan Lipnicki, Mark Christopher Lawrence, Sinjin Rosa, Nicole Arianna Fox a Bill Voorhees. Circus Kane sa očividne inšpiroval Jamesom Wanom či Robom Zombiem, dúfajme teda, že z toho vylezie aspoň zábavná kravina. Premiéra je stanovená niekedy na tento rok.

Späť
Zdieľať
Diskusia