Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2017, 11:07
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Spojil ich jediný odkaz na Twitteri. Žili na opačných koncoch sveta, zaľúbili sa a precestovali spolu už hromadu zaujímavých miest

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Kúzelná sila sociálnych sietí.

Leonie Sii a Mattias Holmbom tvoria už niekoľko rokov šťastný pár, aj keď sa nezoznámili veľmi konvenčným spôsobom. Spojili ich sociálne siete, ale Leonie si s Mattiasom nezačala vďaka súkromným správam, bolo to skôr opačne. Vtedy sa písal rok 2012 a len 19-ročná Leonie sedela vo svojej izbe, ukrývala sa pred spoločnosťou a v ťažkých životných časoch objavila Mattiasov vtipný návod ku jednej hre, po čom sa rozhodla napísať mu na Twitter odkaz: „You sir, are amazing“. Označila ho teda za skvelého chlapíka a po tomto odkaze si naša budúca dvojica vymenila prvé správy, ktoré sa zmenili na aktívnu internetovú komunikáciu a po deviatich mesiacoch sa Mattias dokonca vydal do Sydney, aby sa s Leonie stretol naživo.

Naša dvojica spolu potom strávila mesiac plný výletov a dobrodružstiev, po ktorých sa Leonie musela vybrať do zahraničia v rámci štúdia a odišla teda do Švajčiarska, kde sa so svojím švédskym priateľom mohli dosť často stretávať. Vydávali sa spolu na pravidelné výlety a ako sami hovoria, väčšinou nevedeli, čo budú robiť, a vybrali si len konkrétnu krajinu. Zažili napríklad romantický výlet naprieč Dánskom a týždeň strávili aj na výletnej lodi v Nórsku, takže dohromady navštívili za 12 mesiacov až 15 rôznych krajín.

Spojil ich jediný odkaz na Twitteri. Žili na opačných koncoch sveta, zaľúbili sa a precestovali spolu už hromadu zaujímavých miest
Zdroj: twitter

V súčasnosti spolu žijú v jednej domácnosti, ale nezostali v Európe, pretože sa vrátili do Sydney, kde ich skutočná láska započala. Leonie dnes pracuje ako blogerka a Mattias sa zase venuje úprave a výrobe videí, takže sa prakticky usadili, ale z času na čas si stále nájdu priestor na nový výlet. Na svojom príbehu lásky majú najradšej to, že objavili jeden druhého a vďaka tomu opustili svoje komfrotné zóny a pustili sa do skúmania sveta, ktorý na nich dovtedy len ticho čakal.   

Domov
Zdieľať
Diskusia