Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2017 o 13:47
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Chris Brown sa postaví v ringu proti Soulja Boyovi. Trénermi sú Mike Tyson a Floyd Mayweather

ZAUJÍMAVOSTI BOX CONOR MCGREGOR MIKE TYSON
Uložiť Uložené

Dúfajme, že nejde o nepodarený žart, pretože toto bude veľká sranda.

Po prečítaní nadpisu si si pravdepodobne pomyslel, že sme sa asi pomýlili pri písaní mien, ale nie je to tak, všetko sme napísali správne. Za veľkou mlákou sa nám totiž zrodil ďalší beef, v ktorom sú proti sebe postavení Chris Brown a Soulja Boy. Celé to začalo tým, že druhý menovaný lajkol na Instagrame fotku Karrueche Tran, čo je bývalá priateľka Breezyho. Ten si to všimol a okamžite mu zavolal a do telefónu mu povedal, že si to s ním chce vybaviť ručne stručne. Kvôli úplnej banalite a žiarlivosti si tak obaja zúčastnení začali vymieňať urážky skrz Twitter a Instagram, až to napokon zašlo k tomu, že Chris Brown vyzval Soulja Boya na boxerský zápas. Za jeho uskutočnenie sa postavil i boxer Adrien Broner, jeden z organizátorov. Po onej výzve Soulja a Chris pokračovali vo výmene názorov, pričom Soulja povedal, že rozdiel medzi nimi je v tom, že on už niekoho postrelil, zatiaľ čo Chris akurát tak udrel ženu. To, že si myslíš, že je skutočný gangster, sa snažil potvrdiť tým, že sa vybral na prechádzku ulicami Comptonu s tamojšími rezidentmi. 

 

 

 

 

 

 

 

Pri Souljovej návšteve Comptonu, ktorú môžeš vidieť na videu nad týmito riadkami, sa hovorilo o tom, že mu ukradli telefón, zatiaľ čo natáčal sám seba. Môže za to táto nahrávka, na ktorej nie je vidieť to, že ho dobrovoľne položil, aby si dal retiazku pod mikinu a pripravil sa na čokoľvek malo prísť. Chris Brown si reakciu, samozrejme, nemohol odpustiť a beef tak pokračoval. Potvrdenie od Soulja Boya ohľadom toho, či sa zúčastní spomenutého zápasu, na ktorý bol vyzvaný, sme však stále nemali.

Odporúčané
Zlomené ruky, vybité zuby aj smrť po tvrdom knokaute. Brutálny box bez rukavíc je novým fenoménom, populárnym aj na Slovensku Zlomené ruky, vybité zuby aj smrť po tvrdom knokaute. Brutálny box bez rukavíc je novým fenoménom, populárnym aj na Slovensku 13. mája 2024 o 9:30

Na ďalšie ráno sa ale rozhodol všetkým, najmä svojej mame, ospravedlniť za detinské chovanie, a preto sme predpokladali, že je po všetkom. Avšak Adrien Broner stále pokračoval v promovaní zápasu a dokonca odhalil, že sa uskutoční v marci. V tomto momente sme teda nevedeli, čo sa vlastne deje, či sa v ringu rukavice Breezyho a rukavice Soulju naozaj stretnú, alebo ide len o planý poplach. Hladinu ešte viac rozvíril Floyd Mayweather, zverejňujúci informáciu, že sa stal jedným z promotérov a organizátorov. Je možné, že ho k tomu trošku dotlačili i slová 50 Centa, ktorý tvrdil, že chcel vsadiť 100-tisíc dolárov na výhru Breezyho a Floydovi odkázal, aby sa postaral o to, že sa v ringu skutočne stretnú. A akokoľvek vtipne to môže znieť, asi sa tak reálne stane. Soulja Boy totiž prelomil po chvíli mlčania ticho a prezradil, že prijal milión dolárovú zmluvu, aby si nasadil proti svojmu oponentovi rukavice a tri kolá sa s ním udieral. Celkom dobrý deal, všakže. Tak či onak, hype sa ešte nafúkol, keďže Soulju na zápas trénuje samotný Floyd Mayweather, čo potvrdili obe strany. 

 

 

Fiftyho slová, ktoré možno trošku povzbudili Floyda.

 

 

Na miliónový zápas boli už pozvané dve ženy - Rihanna a osoba, kvôli ktorej sa všetko začalo, Karrueche Tran. Tie, pochopiteľne, zavolal Soulja Boy, aby videli, ako vyrieši ich bývalého. A mimochodom, kto sa postará o prípravu Browna, keď Floyd trénuje Soulju? Najprv to mal byť druhý organizátor, boxer Adrien Broner, no najnovšie sa zdá, že to bude, bez urážky voči Adrienovi, ešte väčšie meno boxu - nik iný než Mike Tyson. S tým telefonoval 50 Cent a povedal mu o svojom pláne, zahŕňajúcom jeho ako trénera Breezyho. Na to Mike reagoval takto: "Yeah, Soulja Boy’s gonna get fucked up!" Preklad, snáď, nie je potrebný. 

 

 

Dámy a páni, takto sa v Amerike robí z ničoho biznis. Hoci je to horšie, ako keby si hudobníci riešili svoje problémy prostredníctvom hudby alebo osobne, stále je to lepšie, než hádky na Twitteri a Instagrame. Takto sa aspoň pobavíme, dúfajme. Nech vyhrá ten najlepší. 

Domov
Zdieľať
Diskusia