Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 21:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

PewDiePie prekonal neuveriteľných 50 miliónov odberateľov! Zmazal najpopulárnejší YouTuber svoj kanál?

ZAUJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložiť Uložené

Úspešný tvorca videí prekonal magickú hranicu.

8.12.2016, asi okolo pol deviatej večer sa to stalo. PewDiePie, najodberanejší používateľ YouTube dosiahol astronomických 50 miliónov odberateľov. To, čo však jeho divákov zaujíma najviac je, čo bude ďalej s jeho kanálom. V jednom z jeho nedávnych videí totiž oznámil, že po dosiahnutí hranice 50 miliónov zmaže svoj kanál, ako dôsledok podľa neho neprofesionálnych zmien zo strany YouTube. Vo videu, v ktorom celý prípad uzatvára môžeme vidieť, že PewDiePie naozaj svoj kanál zmazal. Nie však ten, vedľa ktorého svieti číslo 50 miliónov.

Obľúbený youtuber dostal svoj Golden Play Button, ocenenie od YouTube za prekonanie milióna odberateľov rozbitý. Predal ho na ulici za pár libier a rozhodol sa, že si založí nový kanál, kde sa milión rýchlo nazbiera. Založil kanál Jacksepticeye 2 (parodický názov voči inému youtuberovi) a odbery lietali veľmi rýchlo. Aj keď sa po vydaní videa oznamujúceho zmazanie kanálu po dosiahnutí hranice ozývali hlasy, že zmaže predsa ten určený pre získanie zlatého YouTube tlačítka, internet bol ako na tŕňoch. Vyzerá to tak, že videí od Felixa Kjellberga budeme mať aj naďalej stály prísun aj naďalej.

Domov
Zdieľať
Diskusia