Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2016, 13:20
Čas čítania 0:00
Ján A.

Trailer pre Strážcov galaxie 2 je druhým najpozeranejším na svete

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Guardians of the Galaxy sú na vrchole marveláckych trailerov.

Počas víkendu predstavili štúdiá Disney a Marvel prvý trailer pre Strážcov Galaxie 2. Scenárista a režisér James Gunn odhalil na svojom Facebooku zopár informácií ohľadom úspechu prvej ukážky. S 81 miliónmi pozretí v priebehu 24 hodín získala novinka najväčšiu sledovanosť všetkých čias v rámci sveta Marvelu. V širšom kontexte si pripísala ešte ďalší významnejší triumf. Trailer sa stal druhým najsledovanejším videom tejto kategórie v histórii. Na prvom mieste sa vyníma pripravovaný film Kráska a zviera. James Gunn ohromený úspechom vyjadril veľkú vďačnosť všetkým fanúšikom a najmä bystrým a milým pracovníkom z marketingovej časti štúdií. 

Trailer pre Strážcov galaxie 2 je druhým najpozeranejším na svete
Zdroj: Disney/Marvel

V Strážcoch Galaxie 2 uvidíme návrat hlavných postáv. Chris Pratt stvárni rolu Star-Lorda, Zoe Saldana sa predstaví ako Gamora a Dave Bautista ako Drax. Vin Diesel prepožičia svoj hlas Grootovi a Bradley Cooper zase pripraví dabing pre Rocketa. Ako noví členovia série boli predstavení Pom Klementieff, Elizabeth Debicki a Chris Sullivan

Pozadie a príjemné staromódne prostredie videa vytvára pieseň “Fox on the Run” od skupiny Sweet. Režisér Gunn taktiež informoval verejnosť o fakte, že si pesnička vybojovala prvé miesto v iTunes Rock Chart. Premiéra druhého dielu je naplánovaná 5. mája 2017. Objaví sa na kinových plátnach ako prvý film z troch pripravovaných pre rok 2017 z komiksového sveta Marvelu. Upútavku si môžete pozrieť opäť nižšie vo videu. Čo si myslíte o chystanej novinke? Páčil sa vám Baby Groot? Podeľte sa s nami o svoje názory v komentári.

Domov
Zdieľať
Diskusia