Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2016 o 12:17
Čas čítania 0:00
Simona K.

Afro-americká bohyňa z klipu Fade od Kanye Westa. Kto je Teyana Taylor?

KANYE WEST
Uložiť Uložené

Tancuje, spieva a ani herectvo jej nie je cudzie.

S Teyanou Taylor sme sa väčšina zoznámili po tom, čo Kanye ohúril svet mierne kontroverzným klipom pre jeho skladbu Fade. Dovtedy bola Teyana pre drvivú väčšinu z nás neznáma, no video okolo nej vytvorilo celkom slušný rozruch a o Teyane čítame na internete čoraz viac. Ako sa dostala ku Kanyemu, čo všetko predchádzalo tejto úspešnej spolupráci, ale aj to, ako si udržiava svoju perfektnú postavu sa dočítaš v tomto článku.

Afro-americká bohyňa z klipu Fade od Kanye Westa.  Kto je Teyana Taylor?
Zdroj: pinterest.com

Takmer 26-ročná matka pochádzajúca z Harlemu je okrem neobyčajne talentovanej tanečnice, aj speváčka a herečka. Prvým dôležitým míľnikom jej kariéry bolo podpísanie zmluvy s vydavateľstvom Pharrella Williamsa Star Trak v roku 2007, pod ktorým vydala o rok neskôr svoj singel Google me. K tejto skladbe natočila celkom funky klip, ktorý nabral niekoľko miliónov pozretí. Teyana mala vtedy len 15 rokov, no práve táto skladba jej dopomohla dostať sa do povedomia ľudí v showbiznise. 

Neskôr sa objavila v populárnom MTV formáte My Super Sweet 16, odkiaľ môže byť niektorým z vás známa. Pomerne veľká zmena v jej kariére však nastala v roku 2012, kedy podpísala zmluvu s Kanyeho vydavateľstvom GOOD Music pod labelom DEF Jam. Prvýkrát spolupracovala s Kanyem na jeho albume My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Taktiež písala texty pre zopár umelcov ako Usher, Omarion či Chris Brown. Objavila sa tiež na mólach Fashion Weeku. 

Afro-americká bohyňa z klipu Fade od Kanye Westa.  Kto je Teyana Taylor?
Zdroj: pinterest.com

Okrem písania textov, spevu a tanca má však táto talentovaná žena blízko aj k herectvu. V roku 2010 si zahrala napríklad aj vo filme Stomp the Yard 2: Homecoming, či Madea's Big Happy Family. V roku 2014 Teyana vydala svoj prvý (a zatiaľ jediný) debutový album VII, ktorý sa umiestnil na prvej priečke v Billboard rebríčku Top R&B/Hip-Hop album. Na albume sa objavilo viacero umelcov ako napríklad Pusha-T, Yo Gotti či Chris Brown.

Po vydaní úspešného klipu Fade inšpirovaného filmom FlashDance, kde temperamentná Teyana odhaľuje svoje dokonalé krivky v jednoduchej telocvični, prichádza s kontroverzným videom pre jej verziu skladby Champions taktiež od Kanyeho Westa. Teyana sa vo videu z dielne Sashe Samsonovej objavuje opäť polonahá a intímne partie zakrýva zlatom.

Pre zaujímavosť, Teyanine pohyby učarovali aj samotnej Beyoncé a choreografiu pre video Ring the Alarm vytvorila práve ona. Čo sa týka jej súkromného života, Teyana je v klipe Fade osem mesiacov po pôrode krásnej dcéry Imany Tayla Shumpert Jr. a je vydatá za NBA hráča Imana Shumperta

Afro-americká bohyňa z klipu Fade od Kanye Westa.  Kto je Teyana Taylor?
Zdroj: pinterest.com

Na otázku reportéra TMZ News ako si udržuje svoju postavu Teyana odpovedala, že nedrží žiadne diéty a nenavštevuje pravidelne posilovňu. Kiežby sme všetky mali takú dokonalú genetiku, však? Jej postava ti však môže poslúžiť minimálne ako inšpirácia, či body goal.

Domov
Zdieľať
Diskusia