Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2016, 10:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Deadpoola chcel mať pokračovanie vo forme blockbusteru gigantických rozmerov. Musel sa preto pakovať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tim Miller chcel blockbuster, Reynolds a scenáristi zase klasického Deadpoola.

Zdá sa, že odchod Tima Millera z pozície režiséra Deadpoola 2 je nakoniec dobrou správou. Režisér totiž chcel strojnásobiť rozpočet jednotky a urobiť z Poola obrovský komiksový blockbuster. Štúdio by s tým pravdepodobne nemalo veľký problém, proti však stál Ryan Reynolds a takmer určite aj scenáristi (skutoční hrdinovia) Rhett Reese a Paul Wernick. Tí chceli pokračovanie, ktoré by sa jednotke podobalo, navyše sa hovorí, že sa Reynolds a Miller nedohodli ani na tom, kto by mal hrať Cablea (Reynolds asi pretláčal Keiru Knightley). Miller sa tak musel pobaliť a odísť. Jeho verzia filmu bola jednoducho príliš odlišná tej Reynoldsovej, pričom to už ani nemal byť tak celkom Deadpool. 

PS: V posledných dňoch sa na internete objavuje petícia bojujúca za Tarantina. Prosím vás, nepodpisujte to, je to blud a filmu by to uškodilo (niežeby nejaká trápna petícia niečo reálne zmohla). Koho by ste chceli vidieť na režisérskej stoličke vy?

Režisér Deadpoola chcel mať pokračovanie vo forme blockbusteru gigantických rozmerov. Musel sa preto pakovať
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia