Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2016, 17:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ADiss predstavuje nový videoklip a mixtape s 28 skladbami, ktorý si teraz môžeš zadarmo stiahnuť

HUDBA
Uložiť Uložené

S aktivitou nezaháľa ani ADiss, ktorý svojim fanúšikom posúva nielen nový videoklip.

Hudobný producent, spevák a rapper ADiss sa posledných pár mesiacov vo svojej tvorbe venoval skôr alternatívnym projektom, prostredíctvnom ktorých sa snažil fanúšikom ukázať, že sa dá hudba robiť naozaj všade a neexistujú v nej žiadne limity. Okrem týchto úletov sme sa dočkali aj zopár coverov ako napríklad ten na Hotline Bling či White Iverson, v ktorých dokázal, že mu feeling pre podobné záležitosti nechýba a nám ostáva len dúfať, že nás prekvapí niečím v tomto štýle z vlastnej dielne. Túto možnosť bude mať na svojom chystanom sólovom albumovom počine Červená karta, ktorý uzrie svetlo sveta ešte v aktuálnom roku. 
 
Poďme ale späť do súčasnosti. ADiss nechcel toto svoje veľmi plodné obdobie nechať len tak ležať v šuflíku, a tak sa rozhodol dať dokopy mixtape s 28 skladbami vrátane coverov a hosťovačiek, ktoré si teraz môžeš online vypočuť, prípadne aj zadarmo stiahnuť. Počin zahŕňa aj o niečo staršie záležitosti z posledných štyroch rokov a dostáva názov OVERGROUND mixtape. Viac ako 90 minút hudby poteší nielen striktných rapových fanúšikov a veríme, že si medzi takým počtom sladieb nájde tie svoje obľúbené každý. 
 
 
To však ešte nie je pre dnes všetko. Ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, ADiss nám dnes predstavuje aj nový plnohodnotný videoklip, ktorý je zároveň prvou ochutnávkou z pripravovaného sóla. Novinka s názvom 4 MY NIGHAYZ hneď dostáva aj efektný reprezent videoklip. Čo sa týka hudobnej produkcie, tú si na mieru ušil sám Deezy so štúdiovou prácou Tretinu a vizuál si na starosti zobral Dušan Krajčovič. Teraz si už ale vychutnajte výsledok a pripravte sa na ďalšie veci, ktoré by mohli priniesť aj zaujímavé spolupráce. 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia