Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2016, 16:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ryan Gosling a Emma Stone žiaria v debutovom traileri pre muzikál La La Land od režiséra Whiplash

FILMY A SERIÁLY LA LA LAND RYAN GOSLING
Uložiť Uložené

Muzikál od režiséra a scenáristu hitu Whiplash odhaľuje svoje čaro v prvom traileri.

Z ničoho nič k nám dorazili prvé zábery z očakávaného muzikálu La La Land od režiséra a scenáristu Damiena Chazelle, ktorý stojí za skvelým Whiplash. La La Land zrejme nebude takým geniálnym počinom, no teaser zďaleka nestačí na to, aby sme snímku predčasne hodnotili. Jasne však naznačuje, akým retro štýlom sa bude vizuál aj hudba uberať. Zatiaľ sme spokojní a tešíme sa na plnohodnotný trailer, ktorý toho snáď ukáže viac. Okrem Ryana Goslinga a Emmy Stone v hlavných úlohách si zahrajú aj úžasný J. K. Simmons (Whiplash), Finn Wittrock (The Big Short), Rosemarie DeWitt (Cinderella Man) a rolu si strihne aj známy spevák John Legend

Vo filme budeme sledovať búrlivú lásku spomínanej dvojice. Sebastian (Gosling) stvárni nádejného jazzového muzikanta a Mia (Stone) mladú herečku, ktorá si postupne získava pozornosť. Ako to však už chodí, s pribúdajúcimi úspechmi prichádzajú aj prvé trhliny a vzťah sa začína dostávať do krízy. Sám režisér sa vyjadril, že nie je žiadnym tajomstvom ani umiestnenie deja filmu do Los Angeles: „L.A. oplýva neuveriteľnou romantickosťou, ktorú si nevšimnete iba tak, keď trčíte v zápche". Premiéru si snímka odbije na festivale v Benátkach koncom augusta, v slovenských kinách sa dočkáme 29. decembra, no a v tých českých potom 19. januára 2017. Ako na vás zapôsobil prvý teaser?

Ryan Gosling a Emma Stone žiaria v debutovom traileri pre muzikál La La Land od režiséra Whiplash
Domov
Zdieľať
Diskusia