Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2016, 23:30
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Kid Cudi pokračuje v sérii dobrých songov. V novej piesni Goodbye sampluje Pink Floyd a Tupaca

HUDBA KID CUDI PINK FLOYD
Uložiť Uložené

Tento rok Cudder vydal celkom obstojné tracky The Frequency a All In, no a teraz k nim pripája ďalšiu vydarenú vec s názvom Goodbye.

Doposiaľ posledný album Kida Cudiho vyvolal, povedzme to jemnejšie, zmiešané reakcie, pričom veľa ľudí americkému umelcovi vyčítalo to, že sa až príliš odklonil od štýlu, ktorým si nás všetkých predtým podmanil. Prišiel ale rok 2016 a Cudder vydal dve piesne, ktoré zožali veľmi pozitívnu odozvu. Tými boli The Frequency a All In, pripomínajúce jeho staršiu tvorbu, no obohatené o niečo nové. 

Na tento rok má Scott Mescudi, podľa vlastných slov, pripravené dve dosky a tou prvou by mala byť Passion, Pain, & Demon Slayin’. Dátum vydania zatiaľ nie je známy, avšak ako náhradu nám Cudder namiesto toho ponúka čerstvý singel Goodbye. Ten pokračuje v sérii vydarených trackov, o čo sa okrem Kid Cudiho klasického prejavu postarali i jeho producentské schopnosti ako polovice dua WZRD s Dot Da Geniusom a takisto vysamplovaná skladba Goodbye Cruel World od Pink Floyd či intro v podaní Tupaca z filmu Juice. Cudder nám v jednotlivých riadkov povedal niečo o tom, ako sa cíti a ako vidí ostatných ľudí, ktorým často chýba osobnosť. Zároveň sa však ponúka na pomoc ostatným a apeluje na to, aby si bol na seba hrdý. Goodbye počúvaj nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia