Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2016, 20:28
Čas čítania 0:00
Andrej Verešvársky

V prvom traileri k All Eyez On Me nám pred očami ožíva rapová legenda 2Pac

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pripravte si zimomriavky.

Pripravovaná biografia o jednom z najslávnejších raperov všetkých čias bola dlhé roky snom všetkých fanúšikov Paca a hip-hopu ako takého. Notorious B.I.G. sa svojej snímky dočkal a po minuloročnom úspechu filmu o skupine N.W.A., Straight Outta Compton, sa tento sen pomaly blíži k realite. Film All Eyez On Me, pomenovaný po štvrtom štúdiovom albume tragicky zosnulého Tupaca Shakura, prinesie na strieborné plátna režisér Benny Boom, ktorý má na konte okrem desiatok videoklipov aj dva celovečeráky a dokument o ďalšom raperovi Scarfaceovi. V All Eyez On Me sa pod jeho taktovkou predstavia pomerne neznámi herci na čele s Demetriusom Shippom Jr., ktorý vďaka svojej neuveriteľnej podobnosti s rapovou legendou stvárni 2Paca.

Popri ňom vo filme uvidíme hercov, ako Danai Gurira, Kat Graham a Jamal Woolard a postavy ako Puff Daddy, Afeni Shakur, Notorious B.I.G. (stvárni ho rovnaký herec, ako vo filme Notorious), Suge Knight, Jada Pinkett (Pacova najlepšia priateľka a neskôr manželka Willa Smitha), Dr. Dre, Snoop Dogg či Faith Evans. Snímka bude, samozrejme, o životných a hudobných úspechoch slávneho rapera, od počiatkov jeho kariéry až po tragickú smrť v Las Vegas. Mimochodom, minútový trailer vyšiel presne v deň, kedy by Pac oslavoval 45. narodeniny. Filmu by sme sa mali dočkať začiatkom novembra tohto roka. Ako na vás krátka ukážka zapôsobila?

Domov
Zdieľať
Diskusia