Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2016, 17:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Basketbal ukrytý v aplikácii Facebook Messenger si zahralo už 43,7 milióna ľudí, no len 1% pokorilo hranicu 30 bodov

TECH
Uložiť Uložené

Facebook zverejnil štatistiky návykovej hry.

Len prednedávnom sme písali o skrytej hre, ktorú si pre užívateľov pripravili tvorcovia aplikácie Facebook Messenger spolu s najnovšou aktualizáciou. Za posledných pár krátkych týždňov sa na celom svete našlo množstvo nadšencov, ktorí venovali čas tomu, aby dosiahli najvyššie skóre, no aj napriek tomu drvivá väčšina z nás stroskotala na pomaly sa pohybujúcom koši do 20 bodov. Ale nezúfajte. Facebook sa totiž rozhodol zverejniť zaujímavé čísla a štatistiky týkajúce sa návykového basketbalu, ktoré napovedajú, že náročnosť je skutočne vysoká.

Aktualizácia, ktorá priniesla basketbal do Messengera, bola k dispozícii od 17. marca 2016. Od tohto dátumu sa na svete našlo vyše 43,7 milióna ľudí, ktorí si hru vyskúšali minimálne raz. Zaujímavosťou však je, že len 1% z nich dokázalo prekonať hranicu 30  bodov, teda hranicu, kedy sa basketbalový kôš hýbe nielen doprava a doľava, ale aj hore a dole. Aby boli tieto štatistiky kompletné, dopĺňame aj zvyšné bodové a percentuálne hranice úspešnosti. Tak čo, do ktorej skupiny patríte? 

1-10: 56.8%

11-20: 33.3%

21-30: 9%

31-40: 0.82%

41+: 0.08%

Basketbal ukrytý v aplikácii Facebook Messenger si zahralo už 43,7 milióna ľudí, no len 1% pokorilo hranicu 30 bodov
Domov
Zdieľať
Diskusia