Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2016, 21:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Michael Fassbender a Alicia Vikander sa ocitnú na opustenom ostrove, ktorý vyskúša silu ich lásky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Flmová adaptácia rovnomenného knižného diela, The Light Between Oceans, vnadí prvými zábermi s hviezdnym obsadením.

Charizmatického Michaela Fassbendera a krásku Aliciu Vikander, ktorí sú okrem iného aj horúcimi ašpirantmi na prestížnu Cenu Akadémie, môžeme pokojne zaradiť medzi najvyťaženejších hercov posledného obdobia. Toto talentované duo sa momentálne teší nesmiernej diváckej obľube a skutočnosť, že si ich budeme môcť vychutnať v spoločnom projekte, poteší určite mnohých. Dráme s názvom The Light Between Oceans sme sa síce v krátkosti venovali ešte začiatkom januára, dnes však dorazil vôbec prvý oficiálny trailer, takže dôvodov na radosť je hneď niekoľko. Debutové zábery totiž nesľubujú iba zaujímavý príbeh, ale aj vynikajúci herecký koncert hlavných hrdinov príbehu.

Ten nás zavedie do obdobia prvej svetovej vojny, a to konkrétne na fiktívny austrálsky ostrov Janus Rock, kde mladý Tom Sherbourne (Fassbender) prijme prácu ako strážca majáku. So svojou manželkou Isabel (Vikander) sa síce nadovšetko milujú, problém je však v tom, že nedokážu na svet priviesť potomka. Všetko sa ale mení v momente, keď nájdu čln, v ktorom sa nachádza mŕtvy muž a vedľa neho malé plačúce dieťa. Pár sa rozhodne, že si dieťa nechá, neberie ale do úvahy, aké to môže mať následky. O réžiu a scenár filmovej adaptácie rovnomennej knihy, za ktorou stojí M. L. Steadman, sa postaral Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines) a zahrá si napríklad aj Rachel Weisz. Americká premiéra je naplánovaná na 2. septembra 2016, či sa však snímka dostane aj k nám, zatiaľ nevieme. Zašli by ste do kina?

Michael Fassbender a Alicia Vikander sa ocitnú na opustenom ostrove, ktorý vyskúša silu ich lásky
Domov
Zdieľať
Diskusia