Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2016, 12:32
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Legenda zo sveta F1, youtuber a pretekárka. Top Gear potešil fanúšikov konečnou moderátorskou zostavou!

TECH VIDEO
Uložiť Uložené

Možno sa nakoniec bude na čo tešiť.

Fanúšikovia znovuzrodeného Top Gearu sa konečne dočkali. Aj keď to minulého roku vyzeralo na úplný prepadák po tom, čo z BBC odišlo sväté trio Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond, tvorcom sa v posledných dňoch očividne podarilo zapracovať na zmluvách s novými moderátormi a fanúšikovia sa dozvedeli finálne zloženie moderátorského tímu iba pred pár hodinami.

Dlhé mesiace sa vedelo o tom, že vodcom nového tímu bude britský moderátor Chris Evans. Pred pár dňami potom Top Gear prekvapil fanúšikov správou, že medzi moderátorov pribudol Matt LeBlanc, ktorého si určite každý pamätá ako Joeyho z Priateľov, avšak tentoraz prišli hneď štyri mená naraz. V novom Top Geare, ktorý má premiéru stanovenú na máj, sa môžeme tešiť na pretekárku Sabine Schmitz, známeho motoristického youtubera Chrisa Harrisa, žurnalistu Roryho Reida, ale čerešničkou na torte bude legendárny Eddie Jordan, ktorý stál za založením tímu Formula 1 Jordan Grand Prix.

Je pravdou, že väčšina pôvodných fanúšikov Top Gearu bude zrejme ešte túžobnejšie očakávať, s čím príde pôvodné moderátorské trio na Amazone, ale medzičasom si určite skúsia pozrieť aspoň jednu časť nového Top Gearu, veď Joey s Eddiem Jordanom sľubujú skvelý zážitok.  

Legenda zo sveta F1, youtuber a pretekárka. Top Gear potešil fanúšikov konečnou moderátorskou zostavou!

Domov
Zdieľať
Diskusia