Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2016, 11:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Khaleesi sa mení v traileri na romantickú drámu o ochrnutom mužovi v láskavú, no ubolenú krásku

FILMY A SERIÁLY ME BEFORE YOU
Uložiť Uložené

Prvý trailer pre novú romantickú drámu v hlavnej úlohe s Emiliou Clarke je na svete.

Emilia Clark to všemožne skúša, chce byť druhou Aliciou Vikander, no vôbec jej to nejde. Zatiaľ čo nám prišla nevhodná už pri traileroch pre piateho Terminátora, pri ďalších počinoch na ňu už je vlastne zvedavý len málokto. Je sexi a je úžasná v role Khaleesi pre Game of Thrones, ale tam to končí, rovnako ako pre Kita Harringtona aka from zero to hero postavy milovaného Jona Snowa. 

Zmeniť svoj status sa nám teda Emilia bude snažiť v romantickej dráme Me Before You podľa svetového bestselleru, o ktorom nikto z nás, samozrejme, nepočul (ako o mnohých ďalších, ktoré boli za posledné roky sfilmované). Dej sa točí okolo mladej Lou, ktorá má problém udržať sa v akejkoľvek práci, čo sa zmení po príchode do honosnej vily, ktorá patrí Willovi, úspešnému a bohatému mužovi, do ktorého sa Lou zamiluje a ukáže mu, že život má zmysel aj po tom, čo mu ochrnuli nohy. Takže môžeme čakať naozaj dojímavé chvíle, klišé ataky na city, pár neškodných hereckých predstavení a neoriginálny scenár. Asi som príliš negatívny, ale za tie roky to už človek dokáže odhadnúť aj po pár minútach. Snáď sa ale mýlime, slušný, romantický film, ktorý len nehrá umelo na city, no na človeka skutočne zapôsobí, by sme v redakcii uvítali. Až tak veľa sa ich v najznámejších hollywoodskych vodách nevyskytuje. Takže Emilii fandíme a sme zvedaví, čo si pre nás 30. júna prichystá, kedy sa snímka dostane aj do našich kín. Máte radi podobné typy romantických drám, alebo ste skôr pre niečo invenčne natočené a hlavne s originálnejšou zápletkou? 

Domov
Zdieľať
Diskusia