Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2016, 14:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

George Clooney je s bombou na hrudi a pišťoľou pri hlave rukojemníkom finančne ubitého teroristu

FILMY A SERIÁLY GEORGE CLOONEY
Uložiť Uložené

Prvý trailer pre drámu Money Monster s Georgeom Clooneym a Juliou Roberts láka na napínavý zážitok.

Vek Georga Clooneyho stále nedobehol. Nielenže vyzerá na svojich úctyhodných 54 rokov stále úžasne, on aj úžasne hrá pred kamerou. Tento rok ho uvidíme v novom filme bratov Coenovcov, Hail, Caesar!, a po novom už vieme, že sa môžeme tešiť aj na dramatický thriller z finančného prostredia. Neznámy, ozbrojený muž (O’Connell) vnikne na živé vysielanie známej a obľúbenej relácie o investovaní. Moderátor programu Lee Gates (Clooney) sa musí vykecať zo svojej smrti, zatiaľ čo mu na hlavu mieri útočníkova zbraň a má na sebe bombu. Pomáhať mu okrem policajných zložiek bude aj producentka show Nancy (Julia Roberts). Foster prezradila, že herci boli spolu len krátky čas. Veľakrát sa stalo, že Roberts sa rozprávala so zelenou obrazovkou či s prednahratým materiálom s Clooneym, s ktorým musela potom zladiť dialógy. Natáčanie teda rozhodne nebolo ľahké. 

Hrajú George Clooney, Jack O’Connell, Julia Roberts, Caitriona Balfe (Outlander), Dominic West (The Wire), Giancarlo Esposito (Gus z Breaking Bad) a ďalší. Režíruje Jodie Foster, známa herečka, ktorá zrežírovala pár epizód pre House of Cards či Orange is the New Black. Na scenári pracovali Alan DiFiore, Jim Kouf a Jamie Linden. Premiéra je naplánovaná na marec, na Slovensku uvidíme Money Monster 14. apríla a v Čechách zase 16. júna. Zaujal vás trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia