Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2016, 17:06
Čas čítania 0:00
Peter L.

Netflix sa ponesie na vlnách disca a začiatkoch hip hopu v seriáli The Get Down. Užite si skvelý trailer

FILMY A SERIÁLY MOULIN ROUGE! NETFLIX
Uložiť Uložené

Režisér Moulin Rouge si plní svoj sen prostredníctvom najrozšírenejšej streamovacej služby.

The Get Down rozpovie príbeh partie teenagerov obývajúcich Južný Bronx. Každý z tejto partie je nikým, nemá im kto pomôcť a ani ich prichýliť, postarať sa môžu iba jeden o druhého. Sú vyzbrojení len svojimi slovnými hrami a improvizovanými tanečnými krokmi, fixkami a sprejmi. Od blokov Bronxu po artovú scénu SoHo; od CBGB až po Studio 54 a dokonca až po sklenené výplne novopostaveného World Trade Centra, The Get Down je mýtická sága o tom, ako sa v New Yorku na pokraji bankrotu zrodil hip-hop, punk a disco. Príbeh bude rozprávaný prostredníctvom životov deciek z južného Bronxu a ich hudby, ktoré zmenili svet navždy.

Seriál je vysnívaným projektom režiséra Moulin Rouge!, Baza Luhrmana. Séria bude obsahovať 13 častí, pričom sa momentálne v New Yorku natáča štvrtá z nich. Zahrajú si Justin Smith (Paper Towns), Shameik Moore (Dope), Skylan Brooks (The Inevitable Defeat of Mister & Pete). Zúčastní sa dokonca aj Jaden Smith, ktorý stvárni postavu Marcusa “Dizzee” Kiplinga, psychadéliou ovplyvneného grafiti umelca.

Netflix sa ponesie na vlnách disca a začiatkoch hip hopu v seriáli The Get Down. Užite si skvelý trailer
Domov
Zdieľať
Diskusia