Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2016, 16:34
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Prenes sa priamo na Rally Dakar očami Štefana Svitka. Náš jazdec baví fanúšikov videami či fotkami

ŠPORT IVAN JAKEŠ RED BULL ŠTEFAN SVITKO
Uložiť Uložené

Najdobrodružnejšie motoristické podujatie si môžeš detailne vychutnať aj ty.

Aj rok 2016 už tradične otvorilo motoristické podujatie s názvom Rally Dakar. Náročná skúška nielen techniky, ale najmä odhodlania a vytrvalosti jazdcov započala v argentínskom Buenos Aires a nasledujúce dni sa fanúšikovia môžu tešiť na výkony, ktoré v žiadnom inom motoristickom športe nemožno vidieť. Tohtoročné podujatie môže zaujať aj dvomi známymi menami v podobe Sébastiena Loeba a Mikku Hirvovena, ktorí si bežné rally vymenili za jeden z ich najväčších jazdeckých zážitkov vôbec. Na druhej strane, ani tento ročník by sa nezaobišiel bez slovenského zastúpenia, o ktoré sa starajú tradiční účastníci Štefan Svitko a Ivan Jakeš. Obom jazdcom sa momentálne darí, keďže Svitko sa drží na 4. a Jakeš na 12. mieste, ale vedel si, že za ich pobytom v Argentíne a Bolívii sa toho skrýva ešte o čosi viac?

Odhodlaní diváci môžu prenosy pozerať napríklad v televízii, ale priame prenosy im nedokážu poskytnúť detailný náhľad do zákulisia jazdeckého života jednotlivých jazdcov. Štefan Svitko sa preto podujal na spravovanie vlastného live blogu, na ktorom každý deň pribúdajú nielen fotografie, ale aj videá priamo z podujatia vďaka spolupráci s Red Bullom. Štefan a jeho tím s fanklubom sa divákom prihovárajú v niekoľkohodinových intervaloch a prostredníctvom blogu sa tak môžeš dozvieť prakticky všetko dôležité, čo by ťa o Dakare z pohľadu nášho jazdca mohlo zaujímať. Ak by ti ale nestačil ani Svitkov live blog, potom sa pikošky o dobrodružnom Dakare môžeš dozvedieť aj prostredníctvom špeciálnej Red Bull sekcie venovanej zaujímavostiam z rally.

Prenes sa priamo na Rally Dakar očami Štefana Svitka. Náš jazdec baví fanúšikov videami či fotkami
Prenes sa priamo na Rally Dakar očami Štefana Svitka. Náš jazdec baví fanúšikov videami či fotkami
Domov
Zdieľať
Diskusia