Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2015, 1:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Natalie Portman vymenila sexi sukne za nebezpečné zbrane divokého západu

FILMY A SERIÁLY EWAN MCGREGOR
Uložiť Uložené

Prvý trailer pre večne odkladanú westernovú akciu s nabitým hollywoodskym obsadením sľubuje špinavú akciu a krv zloduchov.

Ja už si ani nepamätám, ako dlho sa vlastne western Jane Got a Gun pripravoval, ako často sa odkladal a kedy sme ho mali pôvodne vidieť. Detaile známe nie sú, no o problémoch s výmenou režisérov či distribútorov vieme, no vás by to asi nezaujímalo. Vec sa má tak, že tu konečne máme prvý trailer, no a aby sme boli uspokojený úplne, nevyzerá to vôbec zle. Aby aj, keď na režisérskej stoličke sedel Gavin O’Connor, od ktorého som zlý film vlastne ani nevedel, ba naopak, vždy ma neuveriteľne potešil, či už to bola hokejová dráma Miracle, krimi Pride and Glory či naposledy so skvelou športovou drámou Warrior, vďaka ktorej už o budúcnosti Toma Hardyho nepochyboval absolútne nikto. Režisér špeciálne obľubuje Noaha Emmericha a Joela Edgertona, nakoniec, títo dvaja sa objavia aj v tomto filme.

Jane Got a Gun hovorí o milujúcej manželke Jane (Natalie Portman), ktorá je však vydaná za toho najväčšia zloducha v meste, Billa (Noah Emmerich). Keď raz Bill príde domov ťažko ranený po tom, čo zradil svoj gang, Jane je jasné, že ich dom čaká na pomstu. Poprosí preto o pomoc svojho bývalého milenca Dana (Joel Edgerton), ktorý eventuálne súhlasí s pomocou, pričom sa medzi týmito dvoma postupne začínajú vracať späť dávno zabudnuté city. To si už však vodca gangu Colin (Ewan McGregor) brúsi zuby na odplatu. 

Odporúčané
Ewan McGregor natočí seriál s Obi-Wanom pre Disney+. Koľko filmov napíšu a natočia tvorcovia Game of Thrones a The Last Jedi? Ewan McGregor natočí seriál s Obi-Wanom pre Disney+. Koľko filmov napíšu a natočia tvorcovia Game of Thrones a The Last Jedi? 16. augusta 2019, 10:51

Réžiu prebral po Lynne Ramseyovej spomínaný Gavin O’Connor, pričom sa opiera o scenár Anthonyho Tabakisa (Warrior) a Briana Duffielda (má za sebou len práce na Divergent sérii, konkrétne na filme Insurgent. Hrajú Natalie Portman, Rodrigo Santoro, Joel Edgerton, Ewan McGregor, Noah Emmerich, Boyd Holbrook, Alex Manette, Chad Brummett či Todd Stashwick. Po novom uvidíme túto westernovku 30. decembra 2015. Ako na vás zapôsobil trailer?

Domov
Zdieľať
Diskusia