Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2015, 0:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jakeovi Gyllenhaalovi znova umrie manželka, tentoraz sa z toho dostane ničením všetkých spoločných spomienok

FILMY A SERIÁLY DEMOLITION MAN JAKE GYLLENHAAL
Uložiť Uložené

Od režiséra snímkov ako Dallas Buyers Club či Wild prichádza dráma Demolition s Gyllenhaalom v hlavnej role. Užite si prvý trailer.

Keď som videl prvý obrázok zo snímky Demolition, celkom vážne som sa tešil na akčný film s Jakeom Gyllenhaalom. Od Princa z Persie sa im statočne vyhýba a nechá sa obsadzovať len do drám (aj keď End of Watch či Source Scode sčasti akčné filmy boli). Všetky boli pritom ale úžasné, či už hovoríme o Nightcrawlerovi, Southpaw, End of Watch či Prisoners, ktorú sme označili ako film roka 2013. Najnovšie sa nám predstaví v ďalšej dráme Everest, no a potom bude nasledovať... hádajte... ďalšia dráma. Nesie názov Demolition a režíruje ju Jean-Marc Vallée (Wild a Dallas Buyers Club). 

Po smrti svojej milovanej manželky sa úspešný bankár Davis začína utápať v žiali. Svoju depresiu lieči tým, že sa snaží prísť na to, čo v jeho dome nefunguje a začína posielať výrobným firmám sťažnostné listy. Časom ale začne celý dom rozbíjať a pravdepodobne sa tak zbavovať spomienok a myšlienok na svoju nebohú manželku, ktorá je zároveň dcérou jeho šéfa. Spomínané listy si spojí jedna z pracovníčok zákazníckeho centra (Naomi Watts), dá si dokopy dva a dva a s Davisom sa stretne. 

Osobne ma tento koncept príliš nenadchol, rovnako ako trailer. Dočkáme sa ďalšej existenčnej drámy o tom, ako sa istému chlapovi s životom, aký má rád, všetko zrúti smrťou jeho manželky. To má však za následok, že sa jeho život zmení k lepšiemu. A pravdepodobne ho začne mať rád aj jeho svokor. Scenár napísal nie príliš známy Bryan Sipe. Demolition má premiéru 8. apríla 2016 a ak sa k nemu dostanem, bude to pravdepodobne len kvôli Gyllenhaalovi, ktorý sa v posledných rokoch stáva čoraz viac obľúbenejším hercom nielen v mojom prípade. 

Domov
Zdieľať
Diskusia