Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2015, 21:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ILPP label oznamuje spoluprácu s americkým raperom premiérou jeho najnovšieho videoklipu

HUDBA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

V čase, kedy si ostatní interpreti užívajú festivalovú sezónu, známy slovenský label maká na videoklipoch a nových spoluprácach.

Po Glebovom videu Streetstory vyšiel nedávno aj singel od Radikala s názvom 6:30 a tento týždeň bol ohlásený aj nový Zayov track, ktorý bude hneď obohatený aj o vizuál s produkciou od dvorného Dalyba. Pripočítajme pripravovanú prvú sólo výstavu Stana Macka v auguste v Bratislave a zistíme, že ILPP label rozhodne nestagnuje a na oddych si nájde v dovolenkovom období len málo času. 

Nedávny, hlavne pracovný pobyt šéfa labelu YAK.SHU v New Yorku prináša svoje ovocie, a tak sa po nedávnom koncerte Kena Rebela na akcii F*CK THEM, kde malo Slovensko možnosť ako prvé vidieť svetovú premiéru videa Underwater Rebels, dostáva pod strechu ILPP ďalšia newyorská spolupráca. Tentokrát ide o svetovú premiéru klipu od Tekashiho69 s názvom ScumLife. Táto záležitosť patrí rozhodne medzi jeden z tých kontroverznejších klipov, ktorý poukazuje na zvrátenosti aktuálne sa odohrávajúce za veľkou mlákou v tradičnom chorom prevedení, na aké sme si už u Tekashiho zvykli. Ako si môžete všimnúť, video sa nachádza exkluzívne na youtube kanáli I LOVE PARTY, čo naznačuje užšiu spoluprácu medzi slovenským labelom a newyorským raperom. Možno už nadchádzajúca klubová sezóna poodhalí viac. Nechajme sa prekvapiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia