Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2015, 15:10
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Staň sa aj ty účastníkom módnej prehliadky Fashion LIVE! na festivale Grape

MÓDA FASHION LIVE!
Uložiť Uložené

Chceš sa stať hviezdou prehliadkového móla na Grape? Vďaka unikátnej spolupráci s podujatím Fashion LIVE! môžeš so svojím originálnym outfitom zažiariť!

Letný festival Grape vo svojom bohatom programe ponúka okrem poriadnej dávky skvelej hudby, zábavných atrakcií, kvízov, dobrého jedla a pitia aj farebný ohňostroj vašich módnych kreácií. Vďaka unikátnej spolupráci s podujatím Fashion LIVE! tak bude uvedená prvá festivalová módna prehliadka, ktorej hlavnými aktérmi sa stanú sami účastníci festivalu. Tí musia len dodržať dresscode s témou PSYCHEDELIC.

Si kreatívna/y a zároveň žiješ módou? Neváhaj a staň sa ikonou tohtoročného festivalu Grape! Zapoj fantáziu a hravým spôsobom vyjadri vlastný štýl farebným outfitom. Vyzbroj sa tými najšialenejšími kúskami zo šatníka a kombinuj nekombinovateľné v štýle Psychedelic. Stav na metalické elasťáky, galaktické mikiny, topánky na platforme, farebné lenonky a iné kúsky, ktoré hýria farbami. Celý look nezabudni doplniť dobrou náladou a festivalovým úsmevom pretože Fashion LIVE! skauti budú striehnuť v areáli piešťanského letiska na tých najštýlovejších z vás!

Staň sa aj ty účastníkom módnej prehliadky Fashion LIVE!  na festivale Grape

Práve oni ťa označia nálepkou s nápisom Fashion LIVE! Positive powered by EMMA. Nálepka sa tak stane tvojou vstupenkou na módnu prehliadku, ktorá sa uskutoční počas druhého festivalového dňa, a to v sobotu od 12:00 – 13:00. Mnohí z vás tak zažiaria v úlohe modelky či modela na runway show, kde predvediete svoju nápaditosť vlastným outfitom v štýle psychedelic.

Staň sa aj ty účastníkom módnej prehliadky Fashion LIVE!  na festivale Grape
Staň sa aj ty účastníkom módnej prehliadky Fashion LIVE!  na festivale Grape
Staň sa aj ty účastníkom módnej prehliadky Fashion LIVE!  na festivale Grape
Staň sa aj ty účastníkom módnej prehliadky Fashion LIVE!  na festivale Grape

O to, aby si na móle bol/a ozajstná módna ikona sa postarajú profesionálne vizážistky značky GOSH Cosmetics, ktoré ti spravia nadupaný make-up prispôsobený téme festivalu. Potešíš sa určite aj darčeku, ktorý dostaneš na konci prehliadky od značky GOSH Cosmetics.

Odporúčané
Tech a móda dokopy? Dvaja slovenskí dizajnéri doplnili svoje kolekcie z MBFL! 23 tech novinkami od Samsungu Tech a móda dokopy? Dvaja slovenskí dizajnéri doplnili svoje kolekcie z MBFL! 23 tech novinkami od Samsungu 15. novembra 2023, 15:00

Všetky svoje outfity môžeš posielať na Instagram s hashtagom #Grape2015 a #psychedelicstyle. Už teraz sa nevieme dočkať na tvoju účasť a farebné kreácie! Vidíme sa 14. a 15. augusta 2015 na letisku v Piešťanoch!

pripravilo Fashion LIVE!

Domov
Zdieľať
Diskusia