Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2015, 11:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Robert De Niro sa v úsmevnej komediálnej dráme stáva zamestnancom Anne Hathaway

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dvaja oscaroví herci sa spoja, aby nám v príjemnom rodinnom príbehu ukázali, ako sa búrajú vekové predsudky v práci.

Robert De Niro sa v úsmevnej komediálnej dráme stáva zamestnancom Anne Hathaway

Nebude to Silver Linings Playbook, ale môže to byť príjemné osvieženie po všetkých tých blockbusteroch. The Intern hovorí o 70-ročnom vdovcovi Benovi (Robert De Niro), ktorý sa nehodlá vzdať života a rozhodne sa využiť príležitosť stať sa Senior Intern (stážistom) na pozícii asistenta zakladateľky módnej webstránky. Tú vybudovala Jules Ostin (Anne Hathaway), ktorá má vo svojom živote niekoľko problémov. Práve s nimi jej vie Ben pomôcť a z obyčajného zamestnanca sa tak stáva jej najlepší priateľ. 

Čakajte teda niekoľko vekových narážok, vtipné scény zakladujúce sa práve na generačných rozdieloch, ale aj dojemné či úsmevné sekvencie, ktoré už dostatočne vykreslil prvý trailer. V ňom sa prakticky Ben celý čas snaží skladať Jules rôzne komplimenty, no nemusíme sa báť, že by z toho vznikla láska, teda, aspoň dúfam. Okrem De Nira a Hathaway hrajú aj  Rene Russo (Thor), Anders Holm (Workaholics), Andrew Rannells (Girls), Adam Devine (Pitch Perfect), Celia Weston (No Reservations), Nat Wolff (The Fault in Our Stars), Linda Lavin (Wanderlust), Zack Pearlman (The Inbetweeners) a ďalší. Za filmom okrem hercov stoja aj ďalší traja ľudia nominovaní na Oscarov, takže z hľadiska remesla ako takého by sme sa neúspechu obávať nemuseli. Režíruje a scenár napísala Nancy Meyers (Nejak sa to komplikuje, Prázdniny, Po čom ženy túžia), takže približne viete, čo od toho čakať. The Intern dorazí do kín 25. septembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia