Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2014, 8:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér perfektných Rivalov nám ponúkne súboj Thora s Moby Dickom

FILMY A SERIÁLY CHRIS HEMSWORTH
Uložiť Uložené

Oscarový Ron Howard prinesie na jar roku 2015 dobrodružnú snímku In the Heart of the Sea. V nej bude Chris Hemsworth bojovať proti slávnemu Moby Dickovi.

Režisér perfektných Rivalov nám ponúkne súboj Thora s Moby Dickom


Meno režiséra Rona Howarda by mal poznať každý filmový fanúšik. Minimálne kvôli minuloročnému Rush, ktorý sa s Prisoners bil o post najlepšieho počinu pre rok 2013. Howard je špecialista na biografické a životopisné filmy a nepohrdne ani kvalitnou drámou. Najbližšie uvidíme jeho dielo už v marci 2015 a bude sa volať In the Heart of the Sea (V srdci mora), v ktorom uvidíme hercov ako: Chris HemsworthBenjamin WalkerTom HollandBrendon GleesonCillian Murphy či Ben Whishaw.

Príbeh pojednáva o lodi Essex, napadnutou v roku 1820 nemilosrdnou veľrybou. Tí, ktorí prežili sa 90 dní plavili po mori a prepadli hladu, chorobám, ale aj kanibalizmu. Je jasné, že sa neskôr vydajú na cestu za pomstou, pričom vo filmovom spracovaní tejto knihy bude viesť námorníkov do boja Chris Hemsworth. Prvý trailer vyzerá náramne dobre a našťastie neodhaľuje príliš veľa zo súbojov s veľrybou či spoilerových scén. Čo myslíte, pripraví Howard opäť skvelý zážitok? 


In the Heart of the Sea budeme pozorne sledovať aj na Filmkulte.

Domov
Zdieľať
Diskusia