Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2014, 11:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy

FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Depp, Cruise, Downey Jr. Pitt, DiCaprio, Bale a mnohí ďalší. Na scéne máme veľa talentovaných a obľúbených hercov, ktorí stále pribúdajú. Poďme sa pozrieť na ich budúce filmy.

Dlho-predlho sme si nepovedali nič súhrnné o pripravovaných filmoch našich obľúbených hercov. Keďže vám chcem priniesť hneď 20 mien, článok si pekne rozdelíme na dve časti. Dostanete pritom informácie len o tých najzaujímavejších snímkoch. Snáď vám nebude vadiť slabšie zastúpenie žien. Tu to teda máte, bez zbytočných rečí, ktoré vám do života aj tak nič neprinesú. Viac informácií o filme nájdete v prelinkovaní.

1. Johnny Depp
Herec mnohých tvárí, ktorý priniesol na strieborné plátna nesmierne množstvo kultových postáv, sa neprestáva venovať filmu ani vo svojich 51 rokoch. Do konca roka ho uvidíme vo fantasy Into the Woods s Emily Blunt či Meryl Streep. Pokračovať to bude komédiou Mortdecai, v ktorej si strihne egocentrického a chamtivého blázna. Nás najviac zaujíma, ako dopadnú piati Piráti z Karibiku s podtitulom Dead Men Tells no Tales, čiže Mŕtvi muži nerozprávajú. Od premiéry nás však po odložení filmu delia ešte približne tri roky. Pred tým však príde druhá Alica v krajine zázrakov. Depp si zahrá aj v Yoga Hosers, filme Kevina Smitha či v Black Mass s Benedictom Cumberbatchom.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


2. Brad Pitt
Nanešťastie o Bradovi toľko informácií nemáme. Už v októbri pôjde do kín mnou veľmi očakávané Fury od režiséra Davida Ayera. V tejto vojnovej dráme sa predstaví ako seržant veliaci tanku ku koncu druhej svetovej. Nedávno so svojou láskou, Angelinou Jolie, ohlásili spoločný projekt By the Sea, ktorý by sme mali uvidieť v roku 2015. Rátame aj s ohlásením sequelu pre World War Z, v ktorom by nemal chýbať, ako aj so zopakovaním si spolupráce s režisérom Terrencom Malickom vo filme Voyage of Time spolu s Cate Blanchett.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


3. Christian Bale
Ďalší z rady hercov, o ktorého projektoch sa veľa nevie, respektíve ich veľa nenatočí. Najbližšie ho uvidíme v historickom epose Exodus: Gods & Kings od Ridleyho Scotta. Následne ho uvidíme v nadchádzajúcom projekte Terrenca Malicka Knight Of Cups spolu s Natalie Portman a v roku 2016 si nadabuje postavu v reboote Knihy džunglí.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


4. Leonardo DiCaprio
Božský Leo príde už takmer každý rok s nesmierne kvalitným filmom a malo by sa tak stať aj ten budúci. Natočí totiž westernový snímok The Revenant s Tomom Hardym, ktorý režíruje Alejandro González Iñárritu (21 Grams). Príbeh bude o pohraničníkovi Hughovi Glassovi, ktorého partia nechá napospas útoku medveďa. Keď to prežije, rozhodne sa vydať cestou pomsty.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


5. Channing Tatum
Podstatne viac o budúcich projektoch vieme o Channingovi, miláčikovi ženského publika. Ak si pozriete rozprávku Book of Life, budete počuť jeho hlas, samozrejme len v prípade, že nepôjdete do kina, keďže tam na vás čaká slovenský dabing. V roku 2015 by si mal zahrať po boku hercov ako George Clooney, Josh Brolin, Ralph Fiennes či Jonah Hill vo filme bratov Coenovcoch, Hail, Ceaser! Film by sa mal odohrávať v 50. rokoch minulého storočia v Hollywoode. Tým však Channing zďaleka nekončí. Fox oznámil jeho obsadenie do role Gambita, teda mutanta zo sveta X-Men. Mal by sa objaviť v X-Men: Apocalypse a určite dostane aj sólo film. V neposlednom rade dôvod, prečo ho ženy tak milujú, úloha v Magic Mike. O rok nás totiž čaká pokračovanie a baby už dúfajú, že veľa oblečenia na tomto bývalom striptérovi (áno, skutočne si tak zarábal na živobytie) neuvidia.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


6. Robert Downey Jr.
Mimoriadne obľúbeného a vtipného Downeyho by sme tu nemohli nemať. Najbližšie ho uvidíme už o pár týždňov v dráme The Judge. Po tomto počine sa nám predstaví až v druhých Avengeroch ako Iron Man. Fanúšikovia stále dúfajú, že s Judeom Lawom potvrdia účasť v treťom Sherlockovi. To by bolo všetko, ak nerátame malé cameo v kuchárskej komédii Chef režiséra/herca Jona Favreaua, ktorá momentálne beží v amerických kinách.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


7. Sylvester Stallone 
Hoci jeho hviezda pohasína čím ďalej, tým viac (Bullet to the Head ani Expendables 3 sa hitmi nestali), o filmy núdzu nemá. Keby sa ale s De Nirom nebili v ringu v Grudge Match, pomaly by som nad ním lámal palicu aj ja. Najbližšie ho uvidíme v dráme Reach Me, kde sa na chvíľu objaví. Skutočná rola pre neho príde až v piatom dieli kultového Ramba! Čítate správne, Rambo sa dočká piatej časti a Sly už prezradil, že poctivo trénuje. Je otázne, či uvidíme Postradateľných aj po štvrtýkrát, no ak áno, skôr ako o dva-tri roky to nebude. Ak ste smutní, že oprášil zbrane, ale boxerské rukavice nie (vlastne áno, viď Grudge Match), nezúfajte. Mal by si strihnúť rolu mentora vo filme Creed, v ktorom by trénoval vnuka Creeda, svojho niekdajšieho súpera, ktorého veľmi cenil. V neposlednom rade spomíname mafiánsky projekt Scarpa. Všetky tieto filmy až na Ramba a Expendables by sa do kín mali dostať do konca roka 2015.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


8. Jennifer Lawrence
Mladá kráska, ktorá už svoj herecký talent dávno ukázala a nikomu nič dokazovať nemusí, sa v Hollywoode už natrvalo usadila. Vedie monopol skrz Hunger Games, keď zvyšné dve časti uvidíme tento, respektíve budúci rok. Taktiež sa nevzdá roli Mystique v X-Men a určite ju môžeme očakávať aj vo viacerých iných filmoch, napríklad v snímku Serena, v ktorom sa opäť stretne s Bradley Cooperom ako jeho manželka, ktorá sa snaží zavraždiť jeho nemanželského syna. Naposledy hviezdila v Špinavom triku či X-Men: DoFP.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


9. Vin Diesel
Ikonická postava, obľúbenec u žien, rešpektovaná hora svalov u chlapov. Séria Fast & Furious bude pokračovať minimálne 7. dielom, takže sa tešte na apríl 2015. Momentálne sa pripravuje na natáčanie The Last Witch Hunter a pravdepodobne sa dohaduje s Marvelom, akú postavu si zahrá (zrejme Black Bolta v Inhumans). Potvrdený je taktiež návrat Xandera Cagea, adrenalínového týpka z XxX filmu. Nakoniec nesmieme zabudnúť na jeho slová I am Groot v Guardians of the Galaxy 2 v roku 2017. Nerobte si z toho srandu, Vin sa musel učiť povedať to v takmer 2 desiatkách jazykoch s vyvýšenými bežkami na nohách.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


10. Tom Cruise
Cruisa sme naposledy mohli vidieť v akčnej pecke Edge of Tomorrow. Momentálne započal natáčanie Mission: Impossible V (2015). Neskôr pripraví Top Gun 2. Je jasné, že na sequely nezaháľa, keďže sa dočkáme aj dvojky vydareného Jacka Reachera.

Najobľúbenejší herci súčasnosti a ich pripravované filmy


To by bolo k našej prvej desiatke všetko. Ak ste zvedaví, koho vyberiem do tej druhej a aké filmy pripravia ďalšie veľké herecké esá Hollywoodu, sledujte nás aj naďalej. Články ako tento tu často nie sú, za to na Filmkulte predstavujeme nové filmy (nielen) najobľúbenejších hercov a herečiek pravidelne.

Domov
Zdieľať
Diskusia