Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2014 o 14:16
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

adidas predstavuje futbalovú loptu Brazucam s 360 stupňovou kamerou

ŠPORT ADIDAS FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

S blížiacimi sa brazílskymi majstrovstvami sveta vo futbale vyťahuje adidas všetky tromfy z rukáva a jedným je aj lopta postavená na rovnakom základe, aký má oficiálna lopta majstrovstiev menom

S blížiacimi sa brazílskymi majstrovstvami sveta vo futbale vyťahuje adidas všetky tromfy z rukáva a jedným je aj lopta postavená na rovnakom základe, aký má oficiálna lopta majstrovstiev menom Brazuca. Brazucam však už na prvý pohľad určite zaujme šiestimi kamerami, ktoré sú rozmiestnené po jej povrchu a dokážu tak zaznamenať jedinečné zábery z hry. Ako súčasť kampane pred majstrovstvami tak momentálne cestuje po celom svete a každý týždeň by sme sa tak mali dočkať videa z inej krajiny. Nižšie sleduj trailer na celú akciu s menami ako Xavi Hernandez, Dani Alves, Cristian Tello, Bastian Schweinsteiger, Manuel Neuer alebo Philip Lahm.

Domov
Zdieľať
Diskusia