Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2014, 19:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Víťazom ankety o najkurióznejší gól sa stal Slovák

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Španielsky denník Marca prednedávnom vyhlásil anketu o najabsurdnejší gól posledného desaťročia. Jedným z nominovaných bol aj Slovák Pavol Ďurica, ktorý očividne Španielov zaujal.

Pavol Ďurica, brat reprezentanta Jána Ďuricu bol prednedávnom v ankete španielského denníka Marca nominovaný v hlasovaní o najabsurdnejší gól poslednej dekády. Ďuricov gól do vlastnej siete získal úctyhodných 2912 hlasov a s krásnym náskokom o približne 600 hlasov sa stal jednoznačným víťazom.

Mužstvo Fehérváru, kde ostrostrelec v roku 2008 pôsobil na hosťovaní z Petržalky si tento moment bude pravdepodobne ešte dlho pamätať. Prvý zápas štvrťfinále proti Debrecínu vyhrali 2:1, v odvete tesne pred koncom prehrávali rovnakým výsledkom a všetko nasvedčovalo tomu, že sa bude predlžovať. V 87. minúte však Slovák zobral zápas do vlastných rúk a pri penalte, ktorú jeho gólman s prehľadom vyrazil pred seba neváhal nechytateľne zakončiť naspäť do vlastnej bránky. Zvýšil tak náskok Debrecínu a spečatil osud vlastného tímu.

Domov
Zdieľať
Diskusia