Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2013 o 14:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nolanov Interstellar naberá nové mená

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Koho vlastne uvidíme v pripravovanom sci-fi Chrisa Nolana, Interstellar? Vráti sa dvorný kameraman Wally Pfister a skladateľ Hans Zimmer?

Nolanov Interstellar naberá nové mená

Akýkoľvek projekt Christophera Nolana v nás vzbudzuje dostatočne veľký záujem, aby sme ho sledovali. V nedávnom rozhovore Hansa Zimmera pre server Collider sa sám skladateľ vyjadril, že začal pracovať na soundtracku k očakávanému Sci-fi Interstellar talentovaného režiséra Nolana. Zvuková stránka filmu by teda mala byť tiež kvalitná. Čo sa týka hercov, na palubu by sa mali dostať Matthew McConaughey, Michael Caine z trilógie Dark Knight a viacerých Nolanových filmov a ženské úlohy by mali zastúpiť Anne Hathaway a Jessica Chastain. Dvorný kameraman Wally Pfister by sa mal venovať vlastnému projektu a tak sa kamery chopí niekto iný. Predpokladá sa, že ním bude Hoyte Van Hoytem, ktorý by mal natočiť viac než 78 minút na IMAX kamery, čiže viac, než mal Dark Knight Rises.

Film tak vyzerá čoraz zaujímavejšie. Scenár od bratov Nolanových, réžia od jedného z najtalentovanejších režisérov 21. storočia, herecké legendy a skvelé nové tváre, mág Zimmer a určite sa herecký ansámbel bude zväčšovať. Tak čo, tešíte sa?

Domov
Zdieľať
Diskusia