Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2013 o 12:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Lionel Messi opäť prepisuje rekordy

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Leo Messi predĺžil svoju šnúru strelenia minimálne jedného gólu na stretnutie na 18 zápasov.

Niekorí ho milujú, niektorí ho rešpektujú a niektorí ho nenávidia. Lionel Messi nám pravidelne pripravuje krásne chvíle pred telkou, či streamom na PC a často pri tom láme nejaké tie rekordy. Po včerajšom zápase, ktorý sa skončil výhrou Barcelony 3:1 proti Rayo Vallecano (Villa, Messi, Messi, Tamudo)  si Messi pripísal v aktuálnej sezóne svoj 42. ligový gól a 55. gól túto sezónu za Barcu. Do konca sezóny zostáva pre tohto malého veľkého hráča ešte 10 zápasov La Ligy. 


Prekoná Leo svoje vlastné rekordy z minulej sezóny, 50 gólov v lige (svetový rekord), 73 gólov za sezónu (svetový rekord) a vylepší svoj ďalší svetový rekord skórovania minimálneho jedného gólu na zápas v rade na 19 zápasov?

Šancu dostane 30. marca proti Celta de Vigo, kde môže vyrovnať rekord CR7, ktorý už dokázal streliť gól každému tímu Primera Division, vrátane vlastného Realu Madrid, keď si túto sezónu strelil vlastný gól. Medzitým sa budú hrať zápasy za repre. Držíme palce Leo!

Lionel Messi opäť prepisuje rekordy
Domov
Zdieľať
Diskusia