Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Braun.
dnes 11. októbra 2024 o 16:00
Čas čítania 2:03
Sponzorovaný obsah

Bratislavské módne dni ukázali nové fashion trendy, ale aj novinky v domácej epilácii. Braun predstavil IPL epilátor poháňaný AI

Bratislavské módne dni ukázali nové fashion trendy, ale aj novinky v domácej epilácii. Braun predstavil IPL epilátor poháňaný AI
Zdroj: Jozef Buhaj, BRAUN
MÓDA BRATISLAVA BRATISLAVSKÉ MÓDNE DNI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

V Braun zóne sa ukázali influencerky ako Lenka Tekeljaková či fitneska Jana Šimkovič.

Slovenská metropola opäť ožila módou. V poradí už 19. ročník Bratislavských módnych dní priniesol nové kolekcie návrhárov ako Michaela Ľuptáková, Zuzana Haková, Jana Pištejová či Lombardi Fashion House. Nové trendy tu ukázala aj značka Braun, ktorá v rámci najväčšieho módneho eventu na Slovensku predstavila Braun Skin i-expert, prvý IPL systém s umelou inteligenciou, rovnako aj holiaci strojček Braun Series 9 Pro+.

Nemecká značka elektroniky Braun sa tento rok spojila s najväčším módnym podujatím na Slovensku. Bratislavské módne dni | Lexus už 19 rokov objavujú mladé talenty, rovnako tak dávajú priestor etablovaným návrhárom z domácej, ale aj zahraničnej scény.

braun
Zdroj: Jozef Buhaj, BRAUN

Jesennú časť 19. ročníka odštartoval projekt Nové tváre módnej scény. Vrcholom Bratislavských módnych dní bola špeciálna módna šou Jany Pištejovej, pri príležitosti jej 30 rokov na scéne. V šatách z jej novej kolekcie boli známe tváre ako Andrea Verešová či Mária Čírová.

„Spolupráca s Bratislavskými módnymi dňami je pre značku Braun kľúčová. Sme radi, že môžeme prezentovať naše inovatívne produkty, ako napríklad Braun Skin i-expert, a spojiť sa s módnymi trendmi, ktoré inšpirujú a posúvajú hranice krásy,“ prezrádza Arina Dolenko, Brand Manager značky Braun pre Slovensko a Českú republiku.

V Braun zóne na Bratislavských módnych dňoch sa ukázali aj influencerky Lenka Tekeljaková či fitneska Jana Šimkovič, ktoré si domácu epiláciu od Braunu nevedia vynachváliť.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk)

braunbraunbraunbraun
Zobraziť galériu
(10)

Nové trendy v domácej epilácii s Braun

Nové trendy idú so značkou Braun ruka v ruke. Nemecká spoločnosť už od roku 1921 vyvíja a vyrába široký sortiment malých domácich spotrebičov, ktoré spájajú technické inovácie a kvalita. Novinkou, ktorá mení trendy v domácej epilácii, je Braun Skin i-expert, jediný plne prepojený systém IPL, ktorý sa učí, prispôsobuje a poskytuje personalizovanú spätnú väzbu v reálnom čase prostredníctvom mobilnej aplikácie synchronizovanej s epilátorom IPL.

„IPL alebo intenzívne pulzné svetlo je technológia, ktorá využíva premenu svetelnej energie na tepelnú. Svetelné lúče vysielané epilátorom zasahujú melanín vo vlasových folikuloch pod povrchom pokožky. Tým sa preruší cyklus rastu chĺpkov. Výsledkom je dlhotrvajúca hladká pokožka bez chĺpkov,“ vysvetľuje dermatologička MUDr. Jana Housková.

Pokračuje: „Intervaly medzi ošetreniami potrebnými na dosiahnutie najlepších výsledkov sú veľmi individuálne a závisia od farby a hrúbky chĺpkov a kontrastu medzi farbou chĺpkov a vašej pokožky. Výhodou nového modelu epilátora Braun Skin i-expert IPL je, že vám prispôsobí plán epilácie a intervaly prispôsobí doteraz dosiahnutým výsledkom.“

Epilátor Braun Skin i-expert si teraz môžete zakúpiť so zľavou 20 % so zľavovým kódom BRAUNBMD20 na Nay.sk.
braun
Zdroj: Jozef Buhaj, BRAUN

Dokonalé oholenie či zastrihnuté strnisko je dôležité aj pre mužov. Elektrický holiaci strojček Braun Series 9 Pro+ je najpokročilejší model značky Braun. Jeho motor s 10 000 sonickými vibráciami a technológiou AutoSense automaticky prispôsobuje svoj výkon hustote fúzov na rôznych miestach pokožky.

Päť synchronizovaných holiacich prvkov nenechá ani jeden fúz ležať, takže už nemusíš prechádzať cez jedno miesto viackrát. Vďaka systému HyperLift & Cut si poradí aj s fúzmi, ktoré sú pritlačené k pokožke, a to tak, že najprv fúzy nadvihne a potom ich zastrihne.

Braun Series 9 Pro+ kúpiš so zľavou 20 % so zľavovým kódom BRAUNBMD20 na Nay.sk. Zľava 20% s kódom BRAUNBMD20 platí pri nákupe modelov IPL7253, S9525s, 9567cc, 9515s, 9510s, 9565cc (IPL 7 a S9 modely) v eshope Nay.sk do 31. októbra 2024.
braun
Zdroj: Jozef Buhaj, BRAUN
Domov
Zdieľať
Diskusia