Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 9. októbra 2024 o 15:39
Čas čítania 0:43
Radoslava Juračková

Oktagon predbehol aj UFC: Prekonal svetový rekord v počte divákov, na turnaj ich príde takmer 60-tisíc

ŠPORT OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Oktagon ide bomby!

Československá MMA organizácia Oktagon láme svetové rekordy. Už v sobotu vypukne OKTAGON 62, ktorý sa tentokrát koná vo Frankfurte. Na podujatie sa predalo historicky najviac lístkov. Ostré zápasy bude sledovať z tribúny až 59-tisíc divákov.

Tento počet lístkov sa zatiaľ nepodarilo predať žiadnej MMA organizácii na svete. Doterajší rekord patril azda najznámejšej svetovej organizácii UFC, ktorá mala na turnaji UFC 243 v Melbourne v októbri 2019 neuveriteľných 57-tisíc divákov. Oktagon o úspechu informuje v tlačovej správe.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Galavečer sa uskutoční na štadióne Deutsche Bank Park v Nemecku. Počas hlavného zápasu si svoje sily zmerajú Čech Patrik Kincl a Nemec Kerim Engizek. Ďalším očakávaným zápasom je ženský fight medzi Katharinou Dalisda a Mallory Martin.

Okrem veľkých športových mien čaká divákov aj nezabudnuteľný hudobný program. Počas halftime show vystúpi britský spevák John Newman. 

Organizácia sa dlhodobo môže pýšiť svojimi úspechmi a obľúbenosťou medzi nadšencami športu. Cez leto uskutočnili podujatie na štadióne Eden v Prahe. Osobne prišlo fighterov vtedy podporiť až 28 tisíc divákov. Eventy pravidelne usporadúvajú aj na Slovensku a šou niekoľkokrát zorganizovali aj v Nemecku.

Domov
Zdieľať
Diskusia