Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 8. októbra 2024 o 10:28
Čas čítania 0:38
Karolína Uličná

Hailey Bieber zdieľala zvláštny príspevok. Podľa fanúšikov ide o skrytý odkaz ku Diddyho kauze, s ktorou je Justin spájaný

ZAUJÍMAVOSTI DIDDY JUSTIN BIEBER SEXUÁLNE OBŤAŽOVANIE
Uložiť Uložené

Justin pozná Diddyho od tínedžerského veku. Podľa jednej z aktuálnych konšpiračných teórií mal byť ako dieťa zneužívaný a neskôr sa vraj zúčastňoval aj na kurióznych „white parties“ plných drog, alkoholu a prostitútok.

Justina Biebera posledné týždňe čoraz častejšie spájajú s kauzou Seana „Diddyho“ Combsa. P. Diddy sa aktuálne nachádza vo väzbe, dôvodom jeho zadržania boli obvinenia z obchodovania so sexom, z vydierania a z násilia s cieľom zapojenia obetí do prostitúcie. Na verejnosť sa dostávajú rôzne konšpiračné teórie, medzi nimi napríklad aj taká, že Justin bol údajne v detstve znásilnený samotným Diddym. 

Hoci sa spevák zatiaľ k narastajúcim špekuláciam ohľadom jeho minulosti s Diddym nevyjadril, jeho manželka Hailey zdieľala na instagramovú story zvláštnu fotku, o ktorej ľudia polemizujú, že je to akýsi odkaz k celej kauze. Fotka ukazuje Justina v plavkách, kde ukazuje oba prostredníky. Hailey tomu dodala popis „Mood“. Akoby tým chcela povedať ich postoj k celej kauze.

Justin Bieber
Zdroj: Instagram/@hailey_bieber

Justin sa s Diddym poznal už od svojho tínedžerského veku. Verejnosť špekuluje aj o tom, prečo sa manželia Bieberovci nevyjadrujú a nechcú ľudom vyjasniť veci. Len nedávno sa stali čerstvými rodičmi. V auguste sa im narodil chlapček Jack Blues a snažia sa sústrediť najmä naňho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia