Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 3. októbra 2024 o 9:09
Čas čítania 0:46
Jela Vážanová

Joker 2 už dorazil do slovenských kín. Do propagácie filmu sa zapojilo aj parížske múzeum Louvre

FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX JOKER 2 LADY GAGA NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Pokračovanie úspešného filmu Joker prichádza do slovenských kín.

Dnes prichádza do kín pokračovanie filmu s obľúbeným antihrdinom Jokerom, ktorého opäť stvárni Joaquin Phoenix. Vo filme Joker: Folie à Deux s muzikálovým nádychom nájde hlavná postava v psychiatrickej liečebni lásku s Lee Quinzel, ktorú hrá Lady Gaga.

Joker 2
Zdroj: Warner Bros

„Keď som prvýkrát čítala scenár filmu, bola som nadšená z toho, koľko mi poskytoval priestoru hrať sa. Mala som pocit, že aj keď mal scenár zrejmý úmysel a bolo jasné, že pôjde o milostný príbeh, tak spôsob, akým tento milostný príbeh vyrozprávame, bude iný ako hocičo, čo ktokoľvek z nás doteraz vytvoril alebo videl,“ hovorí Lady Gaga o svojej bláznivej postave.

Charakter nevyspytateľnej Lee Quinzel, ktorá je v komiksoch známa ako Harley Quinn, preniesla Lady Gaga aj do svojho nového albumu Harlequin. Viaceré piesne z neho by mali zaznieť aj vo filme.

Joker 2
Zdroj: Warner Bros

Speváčka film propaguje aj v spolupráci s parížskym múzeom Louvre. Vo videospote rúžom namaľovala „jokerovský“ úsmev Mona Lise. Múzeum v kontexte vydania filmu Joker tiež pripravuje výstavu, v ktorej ukáže vyobrazenia šašov či bláznov vo výtvarnom umení.

Joker: Folie à Deux do slovenských kín uvedie distribučná spoločnosť Continental film. Diváci si film budú môcť vychutnať aj v exkluzívnych formátoch IMAX, 4DX a D-BOX.

Späť
Zdieľať
Diskusia