Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2014 o 19:03
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Streetsportline Streetball, U rampa a Extremegang show na Hip-Hop Žije!

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Rovnako ako minulý rok, ani teraz nebude chýbať streetball na festivale Hip Hop Žije. Aj tento krát ho bude organizovať bratislavský shop Streetsportline, ktorý ti prináša oficiálne info k tejto akcii a preto ak chceš vyhrať zaujímavé ceny a dobre si zahr

Streetsportline Streetball, U rampa a Extremegang show na Hip-Hop Žije!

Rovnako ako minulý rok, ani teraz nebude chýbať streetball na festivale Hip Hop Žije. Aj tento krát ho bude organizovať bratislavský shop Streetsportline, ktorý ti prináša oficiálne info k tejto akcii a preto ak chceš vyhrať zaujímavé ceny a dobre si zahrať basket, čítaj nasledujúce riadky. Streetballový turnaj bude rozdelený na 2 dni a počet mužstiev bude limitovaný na 24. Turnaj sa bude hrať podľa zaužívaných pravidiel z minulosti a nebude sa jednať o 3x3 streetbasket ale o pravý pouličný streetball. V piatok 27.06. sa streetball začína o 16:30 a hrať sa bude do 18:30. O 19:00 začína exhibičný zápas v ktorom si zmerajú sily celebrity (Mc’s, Dj’s a pod.). Máme už potvrdené prvé mená, ale tie odhalíme neskôr. Po zápase celebrít sa bude do 20:00 pokračovať až kým sa nedohrajú základné skupiny a nebudeme poznať postupujúcich do sobotných súbojov.

V sobotu 28.06. sa streetball začína o 16:00 a hrať sa bude v priebehu celého dňa. Novinkou je aj to, že počas druhého dňa si svoje sily zmeria až 16 postupujúcich mužstiev - postúpi až 16 mužstiev z piatkových 24. Ide predsa o to aby ste si poriadne zahrali... O 19:00 turnaj vyvrcholí Slam Dunkom, ktorého víťaz dostane skvelú hodnotnú cenu.

Do turnaja sa môžete prihlásiť v bratislavskej predajni STREETSPORTLINE na Šancovej 3.

Cena registračného poplatku je stanovený na 10€ za osobu. V cene tohto poplatku je zarátané aj dvojdňové vstupné na festival a občerstvenie. Tak ako minulý rok aj tento by sme sa radi vyhli špekulantom, a tak na to aby ste sa mohli registrovať, musíte spĺňať dve podmienky:

  1. Lístky sa budú dať vyzdvihnúť na bráne festivalu až v piatok 27.06.2014 ráno
  2. Na prihlásenie tímu bude nutné preukázať, že sa hráči zúčastnili aspoň na troch streetbalových turnajoch za posledné dva roky.

Pre viacej informácii o streetballe klikajte na fb shopu Streetsportline.

Streetsportline Streetball, U rampa a Extremegang show na Hip-Hop Žije!

Aj tento rok nádete na festivale minirampu, na ktorej budete mať možnosť vidieť skateboard, inline a bike exhibíciu pro riderov z F-S Teamu. Program obohatí aj team menom ExtremeGang, ktorý pozostáva z niekoľkých jazdcov na bicykloch. Venujú sa rôznym disciplínam ako napr. flatland, biketrial, unicycle a pod. Jazdci tohto teamu majú za sebou veľké množstvo súťaží, vystúpení, účinkovali vo filmoch, klipoch a niekoľko z nich je aj zapísaných za svoje výkony v Guinessovej knihe rekordov. Exhibície ExtremeGangu budete môcť vidieť počas trvania festivalu.

Stále máte možnosť si zakúpiť normálne lístky a VIP lístky za zvýhodnenú cenu v sieti ticketportal. Špeciálny balíček – tričko Hip Hop žije + lístok nájdete v rukahore shope. Taktiež máte možnosť si zakúpiť k lístku v spomínanom rukahore shope Album Hip Hop Žije za zvýhodnenú cenu 4 eura, k VIP lístku je toto CD pribalené zdarma.

Domov
Zdieľať
Diskusia