Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je PR správa spoločnosti PLANEO.
včera 27. septembra 2024 o 9:00
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

FOTO: Značka Yenkee v spolupráci s World of Tanks predstavila novú limitku. Toto príslušenstvo osloví nielen gamerov

TECH HRY
Uložiť Uložené

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov World of Tanks.

Yenkee spojilo sily s WoT a prichádza s mimoriadnou kolekciou príslušenstva, ktorá nielenže vyzerá brutálne, ale posunie tvoju hru na vyšší level. Či už si študent, gamer, alebo niekto, kto má rád dizajnové veci, Yenkee má pre teba ideálne vybavenie.

Ak si hráč World of Tanks, teraz môžeš svoje herné zážitky posunúť ešte ďalej vďaka špeciálnym edíciám klávesníc, myší, slúchadiel a podložiek. Táto limitovaná kolekcia kombinuje výkon s dizajnom inšpirovaným hrou, ktorá ovládla online tankové boje. Každý produkt je navrhnutý tak, aby vydržal intenzívne herné zážitky a zároveň vyzeral špičkovo na každom stole.

Každý produkt Yenkee prechádza prísnym testovaním, aby bol pripravený na najväčšie výzvy, či už ide o hranie, školské projekty alebo prácu. A to všetko za prijateľnú cenu. Ak hľadáš príslušenstvo, ktoré nielenže vyzerá dobre, ale aj vydrží, Yenkee je tvoja odpoveď.

Tak neváhaj a upgraduj svoj herný laptop s Yenkee x WoT príslušenstvom – exkluzívne iba v PLANEO za neskutočné ceny.

Herná klávesnica DESTROYER – rýchlosť, presnosť a odolnosť. Každý tvoj ťah bude presný a bez omeškania, čo ti zaručí výhodu v každej bitke.Drôtová herná myš INTRUDER – ergonomický dizajn a nastaviteľné DPI ti pomôžu udržať kontrolu nad každou situáciou na bojisku.7.1-kanálová herná náhlavná súprava COMMANDER– čistý zvuk a pohodlie pre dlhé hodiny hrania. S týmito slúchadlami počuješ každý nepriateľov pohyb ešte predtým, než zaútočí.Herná podložka na stôl DEFENDER – hladký povrch pre rýchle a precízne pohyby myšou. Perfektný doplnok pre každého hráča.
Zobraziť galériu
(4)

Štýl a výkon nielen pre tvoj gamerský brloh

Značka Yenkee už dávno nie je len o klasickom príslušenstve. Či už si v študentskej izbe, gamerskom kútiku, alebo doma s laptopom, tieto produkty ti prinesú nielen špičkový výkon, ale aj štýlový vzhľad. WoT edícia je nielen pre hráčov, ktorí milujú tankové boje, ale aj pre tých, čo chcú mať svoj herný setup vyšperkovaný na maximum.

Klikaj na planeo.sk alebo si pre svoju novú radosť v podobe nadupanej hernej klávesnice zbehni do najbližšej predajne PLANEO.

objav novinky v planeo
Domov
Zdieľať
Diskusia