Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
dnes 23. septembra 2024 o 14:01
Čas čítania 0:46
Jela Vážanová

V Petržalke onedlho otvoria nový zábavný park inšpirovaný Dubajom. Atrakcia bude stáť len pár eur

KULTÚRA BRATISLAVA KULTÚRNE PODUJATIA V BRATISLAVE
Uložiť Uložené

Dostihová dráha v Petržalke sa od októbra premení na svetelný zábavný park plný interaktívnych atrakcií.

Winter Wonderland je inšpirovaný svetelným parkom Glow Garden v Dubaji a po minuloročnom úspechu v Prahe prichádza aj na Slovensko. V Bratislave otvorí svoje brány 18. októbra.

V parku nájdeš viac ako 100 svetelných inštalácií a zábavných atrakcií. Súčasťou je rozprávkový svet, kráľovstvo zvierat, ríša ľadu a snehu, podmorský svet a svet fantázie, kde nájdeš kúzelnú záhradu či kráľovstvo víl. Medzi atrakciami sú kolotoče a napríklad aj prírodovedný chodník pre deti.

„Stretnete sa s Popoluškou, Šípkovou Ruženkou, Kráskou a Zvieraťom, Pinokiom aj Levím kráľovstvom. Prejdete sa podmorským bludiskom, zahráte si na farebnom klavíri alebo si zatancujete s tučniakmi. Nájdete tu aj nádherné Labutie jazero, jednorožca, africkú savanu, veľkého krokodíla či nádherný hovoriaci strom. Práve interaktívne atrakcie sú novinkou, ktoré zo svetelného parku robia to najlepšie miesto zábavy pre celú rodinu,“ pozýva Zuzana Benediktová z tímu Winter Wonderland v tlačovej správe.

Základné vstupenky stoja 14 eur, no je možné získať výhodnejšiu cenu počas Happy Hour alebo pri výhodných rodinných balíčkoch. Winter Wonderland ponúka aj VIP Fast Track vstupenky, vďaka ktorým získaš jednorazový vstup kedykoľvek bez obmedzenia dátumu a času. Sám si určíš deň a hodinu a budeš mať prednostný vstup do parku aj na všetky atrakcie.

Winter WonderlandWinter WonderlandWinter WonderlandWinter Wonderland
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia