Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2024 o 12:30
Čas čítania 5:05
Radka Klučárová

Týždne som skúšala lacnú virálnu banku proti celulitíde: naozaj ju dokáže zmierniť a vypnúť pokožku?

Týždne som skúšala lacnú virálnu banku proti celulitíde: naozaj ju dokáže zmierniť a vypnúť pokožku?
Zdroj: Flickr
ZAUJÍMAVOSTI KRÁSA RECENZIE NA BEAUTY PRODUKTY
Uložiť Uložené

Zraniteľnosť žien v otázkach sebavedomia mnohí obchodníci využívajú vo svoj prospech. Na trhu existuje veľa kozmetických produktov a prístrojov, ktoré sľubujú zmiernenie celulitídy. Vyskúšala som virálne banky za pár drobných.

Zdravotné benefity bankovania ľudia poznajú už celé veky. Staroveká liečebná technika získala uplatnenie aj v modernej medicíne. Okrem množstva výhod, ktoré odborníci deklarujú, môže bankovanie pozitívne ovplyvniť aj vzhľad pokožky, zmierniť akné či popasovať sa s celulitídou.

Sortiment klasických sklenených nahrievacích baniek sa postupne rozrástol o plastové či silikónové banky, ktoré umožňujú jednoduché a bezpečné použitie aj v domácom prostredí. Práve posledné spomínané sa v posledných rokoch tešia mimoriadnej popularite, a to predovšetkým medzi ženami bojujúcimi s celulitídou.

Mäkké vákuové silikónové banky sa na internete stali virálne. Výrobcovia aj známe influencerky sľubujú viditeľné výsledky už po niekoľkých týždňoch pravidelnej masáže a vo veľkom množstve sa sociálnymi sieťami šíria aj pozitívne ohlasy bežných používateľov.

„Bankovanie je účinné pri odbúravaní celulitídy, pretože pracuje na báze podtlaku.
Jedná sa o profesionálnu masážnu techniku, ktorá je zatiaľ jedinou účinnou metódou umožňujúcou trvalé odstránenie celulitídy,“ píše firma Cellublue, jeden z výrobcov, podľa ktorého sa viditeľné výsledky dostavia už po 21 dňoch pravidelného používania.

Odporúčané
Obľúbená značka šampónov uviedla 3 produkty na regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni. Mali by ti pomôcť zvrátiť poškodenie Obľúbená značka šampónov uviedla 3 produkty na regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni. Mali by ti pomôcť zvrátiť poškodenie 27. júna 2024 o 19:00

Baví ťa naša tvorba a chceš čítať viac podobných článkov? Pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tvojej podpore dokážeme prinášať kvalitné články. Okrem množstva benefitov, ktoré na teba čakajú, získaš neobmedzený prístup k prémiovému obsahu.

V tomto článku si prečítaš:
  • Ako hodnotím výsledky masážnej anticelulitídnej kúry.
  • Aké nežiadúce účinky sa po masáži dostavili.
  • Či som zaznamenala zlepšenie stavu mojej pokožky.
  • Či som vďaka masáži zmenšila obvod stehien a bokov.
  • Čo si o bankách proti celulitíde myslí odborníčka.
  • Na aké kontraindikácie bankovania by si si mala dávať pozor.

Recenzie hovoria o neuveriteľných premenách

Na webe a sociálnych sieťach sa pýšia výsledkami spokojných zákazníčok, ktorým vákuová banka pomohla so zmiernením celulitídy. Výsledky z fotiek sa mi zdali naozaj výrazné a aj napriek tomu, že netrpím vysokým stupňom celulitídy, vidina jemnejšej a hladšej pokožky ma inšpirovala produkt vyskúšať.

cellublue
Zdroj: cellublue.cz

Celulitída je úplne normálna

Pomarančová koža a celulitída je úplne bežná a v rôznom stupni postihuje približne 80-90 % dospelých žien. Aj keď sa nejedná o zdravotný problém, mnohé z nás ju považujú za problém estetický. Najčastejšie sa objavuje v oblasti stehien, bokov a zadku, kde sa bežne hromadí viac tuku.

Zraniteľnosť žien v otázkach sebavedomia mnohí obchodníci často využívajú vo svoj prospech. Na trhu sa už desaťročia objavujú produkty, ktoré by sme mohli nazvať v lepšom prípade marketingovým ťahom a v tom horšom, čistým podfukom. Drahé krémy a procedúry alebo prístroje na domáce použitie totiž v mnohých prípadoch nemusia zabezpečiť želaný výsledok. Otázkou zostáva, ako si vybrať to pravé a účinné.

Odporúčané
Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) 19. apríla 2024 o 9:30

V rámci prípravy na článok som sa rozhodla jeden z populárnych výrobkov vyskúšať a o jeho výhodách či prípadných rizikách sa porozprávať s odborníčkou. Silikónové banky určené na anticelulitídnu masáž sú bežne dostupné nielen na e-shopoch, ale aj v drogériách. Ja som sa rozhodla vyskúšať vyššie spomínanú banku od značky Cellublue, ktorú si na internete pochvaľovali viaceré influencerky. Najviac ma pochopiteľne zaujímali výsledné efekty.

Z e-shopu som si objednala bestseller kombo v podobe silikónovej vákuovej banky a masážneho oleja, ktorý je nevyhnutnosťou k bankovej masáži. Cena baniek sa pohybuje približne v sumách od 4 až 12 eur. Podobne je to v prípade masážnych olejov. K masáži si môžeš zvoliť oleje určené na podporu zmiernenia celulitídy, alebo vybrať klasický masážny olej, ktorý je častokrát lacnejší, na výsledný efekt to však vo finále nemusí mať veľký vplyv.

Výrobcovia odporúčajú každodennú niekoľkominútovú masáž po dobu aspoň 21 dní. Masáž by sa mala robiť krúživými pohybmi smerom zdola nahor. Na udržanie výsledkov je dobré masáž následne opakovať 2-3 krát týždenne.
olej, banka
Zdroj: Refresher

Tvar banky hodnotím pozitívne. Počas masáže sa často neodliepala a hladko kĺzala po naolejovanej pokožke. Niektorí ľudia sa v recenziách sťažovali na počiatočnú bolesť, zvýšenú citlivosť masírovaného miesta a modriny.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako hodnotím výsledky masážnej anticelulitídnej kúry.
  • Aké nežiadúce účinky sa po masáži dostavili.
  • Či som zaznamenala zlepšenie stavu mojej pokožky.
  • Či som vďaka masáži zmenšila obvod stehien a bokov.
  • Čo si o bankách proti celulitíde myslí odborníčka.
  • Na aké kontraindikácie bankovania by si si mala dávať pozor.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 166665 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Pizza v Oggi ZDARMA , Burger v Roxore ZDARMA alebo Poukázka v hodnotě 800 korun na nákup v 4camping
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia