Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2024 o 11:55
Čas čítania 0:52
Karolína Uličná

Bizár v Tatrách: Turistka sa rozhodla ísť na skalnatý vrch iba v chlpatých papučiach

KULTÚRA SPRÁVY Z DOMOVA TURISTIKA VYSOKÉ TATRY
Uložiť Uložené

Video sa objavilo na oficiálnom instagramovom profile Tatier.

Tatry sú známe bizarnými príbehmi turistov, ktorí nevedia, ako sa v prírode správať. Turistiku v Tatrách netreba podceňovať, presvedčili sa o tom už mnohí, ktorí sa do našich hôr vybrali v sandáloch či ľahkom oblečení.

Niektorí sú však nepoučiteľní a instagramový profil Tatier opäť zdieľal prípad, kedy si turistka vzala na skalnatý kopec nevhodnú obuv. Profil, ktorý má 194-tisíc sledovateľov, uverejnil video, na ktorom mala žena obuté chlpaté papuče a vyzerala, akoby si iba odbehla z kúpaliska na túru. V ruke totižto drží uteráky.

Z videa však nie je jasné, o aký kopec ide. S najväčšou pravdepodobnosťou sa turistická trasa nachádza na poľskej strane Tatier.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa TATRY 🇸🇰🇵🇱 (@tatry_official)

Len nedávno sa Slováci na internete zabávali na turistke, ktorá si na 16-kilometrovú túru do zasnežených hôr obula vysoké opätky. Zlá obuv však nie je jediným prešľapom turistov.

@sandy__lynx 16-kilometrowy szlak z przewyższeniem 700m w obcasach. Można? Można 🤣 #tatry #majówka #góry #dlaciebie #polska #humor #śmieszne #trend #naszlaku #viral #fyp ♬ SIĘ WJEŻDŻA - WŁODAR & Pedro

Niektorí si v rámci turistiky sprejujú skaly na žlto a označujú si tak chodníky, či nosia so sebou na štíty „sošky svätých“, ktoré lepia na skaly tmelom. Najnovší prípad nevhodného správania v prírode sa stal len pár dni dozadu. Na sociálnej sieti sa objavili zábery turistov, ktorí plávali v Štrbskom plese.

Domov
Zdieľať
Diskusia