Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2024 o 13:54
Čas čítania 0:42
Radoslava Juračková

Kontroverzná Shopaholic Adel mala nastúpiť na liečenie. Údajne to financuje český influencer

OSOBNOSTI ČESKO INFLUENCERI
Uložiť Uložené

O tom, kde sa má liečiť, nechce tiktoker poskytnúť žiadne informácie. Niektorí však majú o Adel starosť.

Kontroverzná influencerka Shopaholic Adel skončila po ďalšom rozchode u tiktokera Jimmieho Stephysa. Ten by sa mal o ňu teraz finančne starať a pokytovať jej bývanie. Spravil to však pod podmienkou, že Adéla podstúpi liečenie. Podľa jeho slov sa má na ňom už nachádzať, bližšie informácie však nešpecifikoval.

Adel je v najlepších rukách, v najlepšej starostlivosti a samozrejme dobrovoľne,“ cituje vyjadrenie tiktokera portál Antiyoutuber. Mnohí totiž špekulovali o tom, že sa Adél ocitla v jeho opatere proti svojej vôli. To, že sa zverila do jeho rúk dobrovoľne, potvrdila pred týždňom aj na sociálnej sieti.

Vyjadrenie napísala a neskôr v príbehoch zverejnila video, v ktorom za prejavenú dôveru a podporu Stephysovi ďakuje. Mnohí však po zhliadnutí videa argumentovali, že vyzerá ako vytvorené pomocou umelej inteligencie.

Fashion Adel
Zdroj: Instagram/ @fashionadell_official

Teraz si dá Aďa pár mesiacov detox. Ak poruší rodina alebo Adela dohodu, moja podpora a pomoc pre ňu okamžite končí. Nikto sa nedozvie, kde je. Vy na to neprídete a môžete kontaktovať akékoľvek ústavy,“ reagoval na margo údajného liečenia. Na základe dohody vraj môže komunikovať len s ním a s jej rodinou.

Domov
Zdieľať
Diskusia