Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. augusta 2024 o 14:38
Čas čítania 1:00
Karolína Uličná

Ronaldo láme rekordy na Youtube. Krátko po založení kanála získal milióny odberateľov a prekonal svetový rekord

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO FUTBAL SOCIÁLNE SIETE YOUTUBE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Cristiano tak prekonal rekord v počte získaní 20 miliónov odberateľov za najkratší čas.

Cristiano Ronaldo, ktorý momentálne pôsobí v klube Al Nassr, si pustil svojich fanúšikov bližšie. Len nedávno predstavil svoj nový youtubový kanál s názvom UR Cristiano, na ktorom ponúka pohľad do svojho súkromného života.

„Čakanie sa skončilo. Môj Youtube kanál je konečne tu! Prihláste sa a pridajte sa ku mne na mojej novej ceste,“ napísal 39-ročný futbalista. Iba v priebehu niekoľkých hodín od zverejnenia získal milióny odberateľov. Aktuálne má na konte viac ako 32 miliónov subscriberov a počet stále rastie.

Jeho kanál na YouTube má aktuálne 19 videí a väčšina má okolo 3 minút a menej. Všetky sa zameriavajú na Ronalda, jeho rodinu a životný štýl. Zatiaľ najpopulárnejšie video, ktoré má 25 miliónov pozretí, je s jeho manželkou Georginou: „Cristiano a Georgina odhaľujú svoje najzábavnejšie tajomstvá v slávnej hre Pán a Pani,“ píše sa v popise.

Odporúčané
Nezmeškaj zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov. Takto ich môžeš sledovať aj bez vstupeniek (NÁVOD) Nezmeškaj zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov. Takto ich môžeš sledovať aj bez vstupeniek (NÁVOD) 11. septembra 2024 o 18:00

Netrvalo dlho, a za svoju aktivitu si získal aj ocenenie od Youtubu, a to zlatú plaketu za dosiahnutie významných míľnikov v počte odberateľov. Ronaldovi sa však darí na každej sociálnej sieti. Na Instagrame má 636 miliónov sledovateľov, na X (Twitter) 11,5 milióna a 170 miliónov sledovateľov má na Facebooku.

Svojím rýchlym nárastom sledujúcich na YouTube vytvoril aj nový rekord, keď sa stal najrýchlejšie rastúcim kanálom, ktorý za najkratší čas nazbieral 20 miliónov odberateľov. Prekonal tým aj najviac odoberaného youtubera Mr. Beasta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Domov
Zdieľať
Diskusia