Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Toto je 8 módnych trendov, ktoré musíš zaradiť do svojich jesenných outfitov v roku 2024

Khaki

Počas tohtoročnej jesene uvidíš v uliciach svetových metropol veľa monotónnych outfitov. Nosenie jednej farby od vrchu až po päty je disciplínou, ktorú používajú stylisti celebrít, aby siluety ich klientov pôsobili celistvejšie a súdržnejšie – čo sme videli aj na prehliadkových mólach, keď návrhári uplatňovali rovnakú logiku.

Návrat na scénu v tomto smere hlási khaki zelená farba, ktorá patrí k sychravému počasiu. Podobne ako tmavočervený odtieň burgundy, aj sýtozelená dokáže dodať elegantný a draho vyzerajúci tón inak minimalistickému vzhľadu. Milujeme neustále moderný štýl a zároveň nadčasovosť tohto obľúbeného odtieňa. 

Atraktívne khaki siluety predstavili módne domy Burberry, Gucci alebo Ferragamo. 

Massimo Dutti Satin Top 49,95 €

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

COS Chunky Pure Cashmere Jumper 250 €

COS
Zdroj: COS

The Frankie Shop Mavis Oversized Trench Coat 345 €

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

Baletné topánky

Trend, ktorým množstvo žien pohŕda kvôli neslávnej minulosti, je tu s nami už niekoľko sezón a v kurze bude aj počas jesenných dní. Nie nadarmo vlastnia niekoľko párov modelky Bella Hadid, Erika Palkovičová či návrhárka Ivana Mentlová, ktorú považujeme za jednu z najštýlovejších Češiek. 

Modely na novú sezónu boli predstavené nielen v univerzálnych odtieňoch z prémiovej kože, ale tiež v metalických odleskoch či s neprehliadnuteľnými ozdobami, ktoré pútajú pozornosť. Najprv ti nová verzia baletných topánok možno príde zvláštna, avšak potom si ich aj tak zamiluješ.

Zara Leather Ballet Flats 35,95 €

Zara
Zdroj: Zara

Massimo Dutti Leather Ballet Flats 89,95 €

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Alaïa Crystal-Embellished Leather Ballet Flats 950 €

Alaïa
Zdroj: NET-A-PORTER

Koža

Koža patrí medzi naše najobľúbenejšie evergreeny v ženskom šatníku, a to bez ohľadu na ročné obdobie, ale nie je lepší čas ako jeseň, aby si vytiahla motorkársku bundu, vrchnú košeľu, sukňu či nohavice z tohto odolného materiálu. 

Fantázia nemá hranice a je len na tebe, či siahneš po čiernej klasike, ktorá časom získa atraktívnu patinu, koži s netradičnou textúrou alebo výrazných farebných modeloch, v ktorých zažiariš všade, kam prídeš. Kvalitné štýly nájdeš aj za ceny, kvôli ktorým neprídeš o obličku. 

The Frankie Shop Lola Faux Leather Mini Skirt – 159 €

The Frankie Shop
Zdroj: The Frankie Shop

Massimo Dutti Nappa Leather Jacket 349 €

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Mango Leather Trench Coat 379,99 €

Mango
Zdroj: Mango

Pleteniny s netradičnými prvkami 

Hrubé pletené oblečenie je univerzálne a vhodné na rôzne príležitosti – od bežných pracovných dní až po príjemné večery v kruhu najbližších. Nadchádzajúcu sezónu budú dominantné objemné pleteniny s netradičnými detailmi, ktoré dodajú outfitom nový rozmer. 

Pleteniny sú nevyhnutnou súčasťou vrstvenia a skvele fungujú so šatami, džínsami, sukňami a v podstate s čímkoľvek, ak trafíš správnu kombináciu. Buď počas jesene kreatívna a vyber si vzory, prúžky, diery, asymetrické línie a podobne. Kvalitné modely ti vydržia roky.

Mango Bows Ribbed Sweater 45,99 €

Mango
Zdroj: Mango

Massimo Dutti Structured Cardigan 79,95 €

Massimo Dutti
Zdroj: Massimo Dutti

Isabel Marant Moka Fringed Turtleneck Sweater – 1 290 €

Isabel Marant
Zdroj: NET-A-PORTER
Odporúčané
Odštartuj nový školský rok v teniskách, ktoré nosí Bella Hadid či Yaksha, ale aj v extravagantnom modeli Oakley    Odštartuj nový školský rok v teniskách, ktoré nosí Bella Hadid či Yaksha, ale aj v extravagantnom modeli Oakley 27. augusta 2024 o 10:30
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia