Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2024 o 9:53
Čas čítania 0:34
Karolína Uličná

Na verejnosť sa dostal priečinok s Drakeovými súkromnými dátami. Sú v ňom nevydané tracky aj fotky bujarých párty s drogami

OSOBNOSTI DRAKE RAP
Uložiť Uložené

Priečinok je voľne dostupný na internete. Zverejniť ho mal samotný Drizzy.

Drake zverejnil obrovský priečinok s nevydanými pesničkami, fotkami a videami z jeho súkromia. Na stránke 100gigs.org nájdeš kompletné množstvo dát o veľkosti 100 GB z dielne torontského rapera. Zložka je dostupná pre každého a úplne zadarmo.

Samotný raper zverejnil screenshot stránky na svojich instagramových stories. Aj jeho vydavateľstvo OVO Sound zverejnilo stránku na sociálnych sieťach, čím potvrdilo legitímnosť obsahu, pripomína Variety.

V súboroch sa nachádzajú napríklad klipy zo zákulisia natáčania videoklipu Hotline Bling, štúdiové zábery z nahrávania skladby Honestly Nevermind a mnohých ďalších. Okrem iného, 37-ročný umelec v rámci obsahu zverejnil aj tri nové skladby s Young Thug, 21 Savage či Latto.

Niektoré videá však vyzerajú tak, akoby ich raper zverejnil omylom. Obsah totižto ukazuje zábery z bujarých párty s obnaženými ženami, drogami a rozhádzanými peniazmi. Jeden z nich ukazuje schody, ktoré sú plné bankoviek. Na peniazoch sedia neznáme ženy a fajčia trávu.

Drake archív
Zdroj: 100gigs.org
Domov
Zdieľať
Diskusia