Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2014, 12:40
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Jay Z a Beyoncé opäť ako Bonnie & Clyde v traileri RUN

BEYONCÉ JAY-Z RUN
Uložiť Uložené

To, že sa Jay Z a Beyoncé prirovnávajú k dvojici lupičov Bonnie & Clyde určite nie je nikomu novinkou už od ich prvého spoločného tracku s takýmto názvom z roku 2002

To, že sa Jay Z a Beyoncé prirovnávajú k dvojici lupičov Bonnie & Clyde určite nie je nikomu novinkou už od ich prvého spoločného tracku s takýmto názvom z roku 2002. Na nepríjemnosti ohľadom cesty vo výťahu spred pár dní sa tak snaží táto dvojica zabudnúť oprášením starých spomienok na spomínané kolabo. Jay Z a Bey tak vypustili von trailer na spoločný film RUN, ktorý sa však do kín asi nikdy nedostane a ide tak len o zásterku pre klip na song Part II (On the Run) z Jay Z-ho posledného albumu Magna Carta... Holy Grail a zároveň promo k ich spoločnému turné On the Run, ktoré začne už 25. júna v Miami. Vychutnaj si tak vydarený vizuál plný hviezd ako Sean Penn, Don Cheadle, Jake Gyllenhaal, Blake Lively, Emmy Rossum a oveľa viac. 

Jay Z a Beyoncé opäť ako Bonnie & Clyde v traileri RUN
Jay Z a Beyoncé opäť ako Bonnie & Clyde v traileri RUN
Domov
Zdieľať
Diskusia