Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
3. júla 2024 o 10:00
Čas čítania 1:32
Sponzorovaný obsah

Veronika Vágnerová: „Botox je za mňa najlepšia prevencia proti vráskam a poteniu.“ Takto prebehlo LIVE natáčanie MAKE-UP & GOSSIP

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

Nalíč si sexy mačacie oči podľa držiteľky titulu Miss Slovensko.

Make-Up & Gossip má za sebou premiéru LIVE natáčania, ktoré sa výnimočne odohralo – namiesto klasických priestorov Beauty Factory – v Manifest Bohéme. Hostkou bola tentoraz advokátka, tanečnica a držiteľka titulu Miss Slovakia Veronika Vágnerová, ktorá spolu s Lindou Gunišovou ukázali, ako si vytvoríš sexy mačacie oči.

Pred líčením Veronika prezradila svoje must-have produkty v kabelke. Pre ňu je dôležité vždy nosiť so sebou dezinfekčný gél, krém na ruky, malú vzorku parfému a multifunkčný krém (ktorý dala Veronika kolovať diváčkam, nech si ho vyskúšajú).

Prvým krokom líčenia je korektor, ktorý si aplikuj pod oči. Následne si nanes na tvár svoj obľúbený make-up – Linda odporučila L’Oréal True Match, ktorý má fluidovú a hydratačnú konzistenciu. Potom si môžeš zvýrazniť lícne kosti, opticky zmenšiť nos a rozžiariť tvár pomocou tyčinky NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Face Lift

💄Beauty TIP: Očné okolie je najviac citlivé, a preto je potrebné dodávať mu dostatočnú hydratáciu. Linda sa o svoje očné okolie stará produktom Revitalift Vyplňujúci očný krém od L’Oréal Paris.

Neskôr hostky prešli na lícenku, ktorá im dodala fresh vzhľad (Linda zvolila produkt od Maybelline Face Studio Cheek Heat), a pery, ktoré si nalíčili v staroružovej nude farbe. Veronika prezradila, že si potom prepúdruje celú tvár. Linda je opálená, takže ako púder použila Maybelline City Bronzer, ktorý má zmatňujúci efekt.

Keďže témou sú zvodné cat eyes, hlavný point make-up looku je, samozrejme, očná linka. Tú si vytvoríš tak, že si jemne natiahneš oko a vodoodolnou čiernou ceruzkou si ju nakreslíš od kútiku oka von. Potom tou istou ceruzkou si od polovice oka predĺž linku k vnútornému kútiku oka. Nezabudni si zvýrazniť oči maskarou. Pokiaľ hľadáš riasenku, ktorá už pri jednej vrstve dodá tvojim mihalniciam objem, zamiluješ si novinku Maybelline Lash Sensational Firework.

Nová riasenka Maybelline

Samozrejme, na natáčaní nechýbali ani nejaké tie pikošky. Veronika rozprávala o vlastnej značke topánok a opísala, ako náročný je proces výroby: „To bol rok a pol vývinu, aby som dosiahla to, čo teraz. To sú výkroje, milimetre, aby mala tá žena maximálne pohodlie aj v 10 cm opätkoch. Zákazníčky, čo majú už 7 párov topánok, sa ku mne vracajú, lebo si iné nekúpia.“

Okrem iného sa v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip dozvieš, prečo má Veronika dvakrát spravený nos, ako sa dala dokopy s partnerom, s ktorým je už 20 rokov, a ktoré známe značky topánok sú podľa nej nepohodlné.

Domov
Zdieľať
Diskusia