Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 5. júla 2024 o 11:01
Čas čítania 0:40
Barbora Fábryová

Mafiánsky film MIKI prichádza do kín. Milan Ondrík ako Mikuláš Černák v upútavke venčí tigra iba v slipoch

SLOVENSKO MIKI MIKULÁŠ ČERNÁK
Uložiť Uložené

Filmári zverejnili ďalší očakávaný teaser.

Tvorcovia očakávaného slovenského trileru o bývalom mafiánskom bosovi Mikulášovi Černákovi zverejnili ďalší teaser k traileru, ktorý vyjde už čoskoro. Filmu sa diváci dočkajú 15. augusta, kedy bude mať v kinách premiéru. 

V teaseri máš možnosť vidieť Mikuláša Černáka, ktorého hrá herec Milan Ondrík, v slipoch a s tigrom na reťazi. Tigre choval Mikuláš Černák aj v skutočnom živote. V roku 1996 mu dokonca pomohli pri úteku pred políciou. Kukláčov zvieratá odstrašili natoľko, že Černák získal pri úteku veľký časový náskok. 

Odporúčané
Mafiáni sátorovci obesenému mužovi odťali ucho a hromadne znásilnili ženu. Aby zničili dôkazy, do úst jej naliali savo (Rozhovor) Mafiáni sátorovci obesenému mužovi odťali ucho a hromadne znásilnili ženu. Aby zničili dôkazy, do úst jej naliali savo (Rozhovor) 24. februára 2024 o 9:30
Odporúčané
Mafiánske budovy v Bratislave. Na týchto miestach v 90. rokoch znásilňovalo a vraždilo slovenské podsvetie Mafiánske budovy v Bratislave. Na týchto miestach v 90. rokoch znásilňovalo a vraždilo slovenské podsvetie 1. augusta 2023 o 9:30
Odporúčané
10 záberov z histórie slovenskej mafie. Mikuláš Černák sa z koňa vysmieval policajtom a Žaluď poslal na novinára gorilu 10 záberov z histórie slovenskej mafie. Mikuláš Černák sa z koňa vysmieval policajtom a Žaluď poslal na novinára gorilu 10. mája 2022 o 12:30

Vo filme si zahrajú známi slovenskí herci

Okrem Milana Ondríka sa môžu diváci tešiť Michala Kubovčíka, Annu Javorkovú, Gregora Hološku či Dušana Cinkotu. Filmový štáb nakrúcal v takmer 50 lokáciách vrátane patológie, známeho bratislavského erotického salónu Kotva, Kúpeľov Sliač, šamorínskeho kultúrneho domu či starej nemocnice v Podunajských Biskupiciach.

Počas nakrúcania filmári použili viac ako 200 dobových áut a 800 kostýmov. Vo filme účinkuje 107 hercov a vyše 1 300 komparzistov. Rozhovor s Milanom Ondríkom aj o filme Miki si môžeš prečítať u nás na Refresheri.

Domov
Zdieľať
Diskusia