Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou RULES.
8. júla 2024 o 13:30
Čas čítania 1:29
Richard Balog

FOTO: Takto vyzerá jeden z najštýlovejších bytov na prenájom v Bratislave. Oceníš jeho hravý dizajn a sofistikované riešenia

FOTO: Takto vyzerá jeden z najštýlovejších bytov na prenájom v Bratislave. Oceníš jeho hravý dizajn a sofistikované riešenia
Zdroj: RULES, BoysPlayNice
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Skúsení architekti predstavujú nádherný interiér plný farieb z hlavného mesta Slovenska.

Architektonický ateliér RULES má vo svojom portfóliu širokú paletu rôznych projektov. Zatiaľ čo naposledy sme predstavili veľkometrážny štvorizbový byt v Sky Parku s luxusným výhľadom na Staré Mesto, tentoraz máme pripravený farebný byt s jednou spálňou v štvrti Slnečnice, ktorý je určený na prenájom. 

Tím skúsených architektov opäť potvrdil svoju extra triedu a navrhol štýlové bývanie, ktoré obsahuje sofistikované riešenia. Úžitková plocha bytu je pritom len 50 štvorcových metrov. 

Pred zásahom ateliéru RULES interiér obsahoval štandard od developera – podlahy, dvere a kúpeľňu s toaletou. Pred architektmi stála úloha vybaviť byt v Petržalke vizuálne atraktívnym a zároveň cenovo výhodným zariadením. Finálna cena projektu bola 39 000 eur.

Ak ťa bavia články o architektúre a interiérovom dizajne, nezabudni dať odber tejto téme, aby ti neunikli žiadne nové projekty z domova ani zo zahraničia.
Odporúčané
FOTO: Slovenskí architekti premenili starý 300-ročný dom na Malorke. Výsledkom je luxusná vila s bazénom na úpätí hory FOTO: Slovenskí architekti premenili starý 300-ročný dom na Malorke. Výsledkom je luxusná vila s bazénom na úpätí hory 12. júna 2024 o 15:30
V štvrti Slnečnice nájdeš aj takéto krásne byty spod rúk renomovaných architektov.
V štvrti Slnečnice nájdeš aj takéto krásne byty spod rúk renomovaných architektov. Zdroj: RULES, BoysPlayNice

Namiesto náročných detailov preto stavili na šikovné nápady jednoduché na realizáciu. Farebný vzhľad funguje veľmi dobre a prekážkou nie sú ani strieborné prechodové lišty, laminátové parkety zo štandardu alebo priznané káble. Už na prvý pohľad ide o hravý interiér úplne odlišný od konkurencie na trhu s nehnuteľnosťami. 

Práve svieža kombinácia typových objektov a materiálov rôznych farieb je hlavným prvkom tohto sympatického bývania, ktoré poteší jednotlivcov aj páry. Vzhľadom na to, že byt je určený na prenájom, architekti kládli dôraz na odolnosť, vďaka čomu majú všetky prvky vyrobené na mieru povrch z tvrdého laminátu. 

Vizuálnu kompaktnosť priestoru podporujú obrazy v príbuzných tónoch, ako sú použité na jednotlivých kusoch nábytkov. Nikdy by sme neboli povedali, že modrá a zelená môžu spoločne vytvoriť taký zaujímavý celok. 

Perfektným príkladom sofistikovaných riešení s charakteristickým rukopisom ateliéru RULES je napríklad umiestnenie práčky do kuchynskej linky, oblý pult namiesto klasického jedálenského stola, ktorý oddeľuje kuchyňu od obývačky, alebo vyriešenie úložného priestoru v chodbe, spálni alebo na toalete.

Odporúčané
VIDEO: Takto vyzerá noblesný byt vo Varšave, ktorému dominuje francúzska elegancia v kombinácii s umením a modernými prvkami VIDEO: Takto vyzerá noblesný byt vo Varšave, ktorému dominuje francúzska elegancia v kombinácii s umením a modernými prvkami 27. júna 2024 o 11:30
Slnečnice, Bratislava, RULES
Zdroj: RULES, BoysPlayNice

Rozumne je vyriešená aj spálňa, ktorá neobsahuje nič zbytočné, iba šatníkovú zostavu, posteľ a nočné stolíky s osvetlením. Sladkou bodkou sú atypické prvky v podobe okrúhlej zásteny za posteľou v modrom odtieni a originálnych úchytov na dvierkach. 

Lodžia pôsobí vďaka tehlovému obkladu stavby útulne aj bez zariadenia, pričom architekti stavili na pohodlné sedenie a stôl s terrazzovým vzorom.

Všetky riešenia sú premyslené a fungujú na výbornú. Nájsť takýto atraktívny byt na prenájom je snom mnohých mladých ľudí. Pozri si galériu od štúdia BoysPlayNice.

Slnečnice, Bratislava, RULESSlnečnice, Bratislava, RULESV štvrti Slnečnice nájdeš aj takéto krásne byty spod rúk renomovaných architektov.Slnečnice, Bratislava, RULES
Zobraziť galériu
(18)
Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá dokonalá letná idylka z talianskeho vidieka. Pozri si dom v rustikálnom štýle    FOTO: Takto vyzerá dokonalá letná idylka z talianskeho vidieka. Pozri si dom v rustikálnom štýle 4. júla 2024 o 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia