Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2024 o 9:10
Čas čítania 0:39
Anna-Marie Hanzlíková

Lily Allen si založila Onlyfans, predáva fotky svojich nôh. Vysvetlila, čo ju k tomu doviedlo

Lily Allen si založila Onlyfans, predáva fotky svojich nôh. Vysvetlila, čo ju k tomu doviedlo
OSOBNOSTI SPEVÁCI A SPEVÁČKY
Uložiť Uložené

Niektorí fanúšikovia si myslia, že speváčka Lily Allen má najkrajšie nohy na svete. Overiť si to môžeš za 10 dolárov mesačne.

Založenie Onlyfans speváčke odporučila jej pedikérka. Hovorila o tom v najnovšej epizóde svojho podcastu Miss Me?, informuje portál Complex. „Mám paniu, ktorá mi robí nechty. A ona mi oznámila, že na WikiFeet (stránka, ktorá hodnotí nohy celebrít, pozn. red.) mám päťhviezdičkové hodnotenie, čo je dosť vzácne. Ale áno, moje nohy sú na internete hodnotené dosť vysoko,“ povedala v relácii.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by BBC Sounds (@bbcsounds)

Tridsaťdeväťročná speváčka nakoniec na jej radu dala. Založila si účet na stránke Onlyfans pod prezývkou Lily Allen FTSE500.

Na svoj nový Onlyfans láka sledovateľov cez instagramové storky. Práve na Instagram zachytila svoje nohy na dovolenke v Ríme pred Fontánou di Trevi. „La dolce feeta,“ napísala s preklikom na svoje konto.

Nohy si zakryla talianskou vlajkou a záujemcovia si môžu pozrieť celú fotografiu na jej účte. Stojí ich to desať dolárov mesačne, teda niečo vyše 9 eur. Za túto sumu získajú okrem videa z Ríma celkovo štyri fotografie a šesť videí. Pravdepodobne však pribudne aj ďalší obsah.

Domov
Zdieľať
Diskusia